.

.

Стъргало За легла, Стъргало, За Душата, Стъргало За Почистване на Стъкло, Закачалка За Измиване на Чистачки, Измиване на Пода, Прозорците, Битова Вода, Стенно Огледа?

Стъргало За легла, Стъргало, За Душата, Стъргало За Почистване на Стъкло, Закачалка За Измиване на Чистачки, Измиване на Пода, Прозорците,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

✤ С помощта на универсалната скрепер лесно почистете вратата на душ кабината, прозорци, фаянс, огледало, самостоятелен санитарен възел, кухня, тераси, вътрешни дворове, и много други повърхности ▲ Чистачките на предното стъкло за душ защитават вас Това значително подобрява комфорта на банята. ▲ Най-високо качество. ▲ Този продукт е изработен от висококачествена ютия със силиконово покритие, той е здрав и има дълъг срок на служба. ▲ Този продукт е най-добрият избор за почистване. ✤ С помощта на универсалната скрепер лесно почистете вратата на душ кабината, прозорци, фаянс, огледало, самостоятелен санитарен възел, кухня, тераси, вътрешни дворове, и много други повърхности. ▲ Чистачките на предното стъкло за душ защитават вас Това значително подобрява комфорта на банята. ▲ Най-високо качество. ▲ Този продукт е изработен от висококачествена ютия със силиконово покритие, той е здрав и има дълъг срок на служба. ▲ Този продукт е най-добрият избор за почистване.Материал : силикон Цвят : черен Размер : 21*26 cm съдържание на Пакета : чистачка.

Други функции

Най-добри сделки