.

.

Eva LASH 1000 Фенове Promade Пухкави Тънки Феновете За Удължаване на мигли, 5D/6D/8D/10Г Дебелина 0,07/0,1 D Фалшиви Мигли с завитком Смесени дължината на Тавата за професионална упо?

Eva LASH 1000 Фенове Promade Пухкави Тънки Феновете За Удължаване на мигли, 5D/6D/8D/10Г Дебелина 0,07/0,1 D Фалшиви Мигли

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[Удължаване на миглите Promade] Корекция wispy на 100% са изработени ръчно от висококачествена синтетика PBT, еластична, здрава и лека, не причинява дискомфорт в очите [Смесени опаковки] - Ние предлагаме комплекти за удължаване на мигли с различна дължина от 8 до 17 мм, за да ви помогне да създадете свой най-добър външен вид, независимо дали това е бляскав, сладък или свиреп. [Различни видове на фалшиви мигли] - Дебелина на наращенных миглите D curl promade варира от 0,07 до 0,1 и изглежда изключително естествено на вашите очи. [Лесно се нанася] - Можете лесно да изтриете отделни мигли с ленти.Вие също така можете лесно да премахнете ивици от кората, без да оставят следи или деформации, в резултат на което се окаже, красив и пухкав комплект мигли. [Стабилен къдря] - Тъй като миглите promade са трайни, те ще запазят своите къдри при нагряване и не увреждат вашите естествени мигли, както и други продукти.

Други функции

Най-добри сделки