.

.

Сгъваема Бягаща пътека Goplus капацитет 3,75 л. с. с Наклон, Електрическа Бягаща пътека Superfit с управление чрез приложение, 12 Предварително зададени и 3 Потребителски про?

Сгъваема Бягаща пътека Goplus капацитет 3,75 л. с. с Наклон, Електрическа Бягаща пътека Superfit с управление чрез приложение,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Няколко предварително зададени и персонализирани програми & (1-15%) Автоматичен наклон 】не е само 12 предварително зададени лесни за употреба програми за бягане, но и 3 конфигурируеми от потребителя персонализирани програми за тренировки, които помагат за укрепване на здравето и изгарянето на мазнините (3 режима на броене : време, разстояние и калории)Освен това, тази бягаща пътека е снабден с автоматичен наклон (1-15%), което ви помага да персонализирате тренировката, подобряване на силата на мускулите и за регулиране на обмяната на веществата. 【5-слойный амортизирующий каишка за джогинг】Бягаща пътека с ultrawide колан за бягане с размери 52 x 17 см (Д x Ш), който ви позволява да тичат удобно и свободно, без да се притеснявате за това, че стъпите на ръба или паднете.Освен това, 5-слойный противоскользящий и амортизирующий колан за джогинг осигурява отлично омекотяване и ефективно защитава вашите коленете и глезените. 【5-инчов LCD дисплей, Blue-Ray, Bluetooth-високоговорител и управление на приложение】 Разработен с LCD дисплей, blue-ray, който може да следи вашето време, скорост, разстояние, калории, сърдечна честота, програма и режим.Освен това, благодарение на вграден 4 високоговорителя Bluetooth и кнопочному управление на spin можете да се наслаждавате на музика по време на тренировка.Пропуските в приложението към вашето устройство чрез Bluetooth можете да записвате, да разглеждате данни за тренировки и да споделят фитнес данни в социалните мрежи, и ви предлага много уроци по избор. 【Мощен тих мотор капацитет 3,75 л. и товароподемност 265 паунда】 е Снабден с мощен и тихо двигател с мощност от 3,75 с., който не само осигурява достатъчно мощност за интервални тренировки, булеварди или за издръжливост, но и осигурява приятна среда, без да пречи на вашите близки или колеги.Освен това, максимална товароносимост-265 паунда, което може значително да се гарантира вашата безопасност по време на тренировка. 【Система за плавно спускане и наблюдение на сърдечната честота】 Благодарение на системата за плавно спускане и лесно механизъм за сгъване с 4 удобни транспортни колела, тази неблагодарна лесно се сгъва за вертикално съхранение в изправено положение и без проблеми се движи.Освен това, тренажор за бягане е снабден с бутон за безопасност и 2 ръкохватки за контрол на сърдечната честота, които могат да гарантират сигурността и да ви осигури най-добри впечатления от тренировката. 【Няколко предварително зададени и персонализирани програми & (1-15%) Автоматичен наклон 】не е само 12 предварително зададени лесни за употреба програми за бягане, но и 3 конфигурируеми от потребителя персонализирани програми за тренировки, които помагат за укрепване на здравето и изгарянето на мазнините (3 режима на броене : време, разстояние и калории).Освен това, тази бягаща пътека е снабден с автоматичен наклон (1-15%), което ви помага да персонализирате тренировката, подобряване на силата на мускулите и за регулиране на обмяната на веществата.

Други функции

Най-добри сделки