.

.

Табела на Радиатора за закрепване на двигателя на RC, Алуминиева, за Радиоуправляемого камион LOSI Mini-T 2.0 2WD 1/18 (черен)

Табела на Радиатора за закрепване на двигателя на RC, Алуминиева, за Радиоуправляемого камион LOSI Mini-T 2.0 2WD 1/18 (черен)

BGN 7.33

Брой продукти
На склад

Здрав и издръжлив : Изработен е от алуминиева сплав, устойчив на абразия, за по-дълга употребаНа разположение три цвята : направете си радиоуправляеми автомобили е по-реалистичен, по-изискан, стръмни и практично. Интелигентен дизайн : помага на двигателя да се осигури по-стабилна работа и подобряване на функцията за отвеждане на топлината и за охлаждане.Лесен монтаж и демонтаж на : Оригинални пластмасови части или повредени части може да бъде пряко заменени за повишаване на силата.Применимая модел : Подходящи за камиони Losi Mini‑T 2.Лек, няма да се увеличи допълнително натоварване на радиоуправляеми автомобили. Траен : Изработен е от алуминиева сплав, устойчив на абразия, за по-дълга употреба. На разположение три цвята : Направете си радиоуправляеми автомобил е по-реалистично, изтънчен, стръмни и практично. Интелигентен дизайн : Помага на двигателя да осигури по-добра стабилна производителност и подобряване на функцията за отвеждане на топлината и за охлаждане. Лесен монтаж и демонтаж на : Оригинални пластмасови части или повредени части може да бъде пряко заменени за повишаване на силата. Применимая модел : Подходящи за камиони Losi Mini‑T 2.Лек, няма да се увеличи допълнително натоварване на радиоуправляеми автомобили.Параметри : Тип на продукта : Скоба за мотора с фиксиран радиатор Материал : алуминиева сплав Тегло : около 8 грама/ 0,3 грама Размер : приблизително 57x34 мм / 2,2x1,3 инча Приложимо : за камион Losi Mini-T 2,0 2 WD 1/18 Осъществяване Списък : 1 x щипка за двигателя с фиксиран радиатор Забележка : 1. Моля, нека грешка 0-1 инча от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Item Type:
Motor Fixed Heat Sink Mount
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx.8g/0.3oz
Size:
Approx. 57x34mm/2.2x1.3in
Applicable:
for Losi Mini-T 2.0 2WD 1/18 Truck
Package List:
1 x Motor Fixed Heat Sink Mount:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Най-добри сделки