.

.

Плоска Четка За рисуване, YIHUALE 5 бр. Четки За Рисуване Масло на Синтетична Акварел, Акрил Четка за Рисуване Акрил, Акварел, Живопис, Занаяти, Лицето, Боди-Арт (Бял)

Плоска Четка За рисуване, YIHUALE 5 бр. Четки За Рисуване Масло на Синтетична Акварел, Акрил Четка за Рисуване Акрил, Акварел, Живопис, Занаяти,

BGN 3.79

Брой продукти
На склад

【Набор от акрилна четки за рисуване】 плоска четка за рисуване от 5 позиции е идеален за ученически пособияИдеален за практикуване на живопис, художествени партита по повод рождения ден, на художествени проекти, стенопис на лицето, тялото и скални рисунки или други художествени и занаятчийски проекти. 【Удобна четка】 Плоска четка живопис YIHUALE изработени от нейлонового кърпичка, защитен от раздробяване, с устойчиви на корозия топчета и лека пластмасова дръжка, която осигурява плавен поток боя. 【Чудесен избор за начинаещ художник】 : Тези четки определено са добри за начинаещи.Четината лесни за почистване, те не са толкова лесно отваливаются.Всички те се плъзгат лесно на хартия, но при това са достатъчно текстура, за да се рисува върху керамика или гладка повърхност, не са податливи на износване. идеален за вечерта рисуване или детски празник!. 【Художествена четка за рисуване】 Тези акрилни четка за рисуване за деца, са идеални за подкрашивания, перушина, растушевывания суха четка и работят добре с всички материали за рисуване, като акрил, маслени бои, акварел, темпера. Освен това, тези четки за бродерия са подходящи за деца, студенти, начинаещи артисти. 【Най-доброто ОБСЛУЖВАНЕ】 : Всички наши продукти се подлагат на строг контрол за качество и ще бъде два пъти тествани преди доставката.Ако имате някакви проблеми с нашия набор от акрилна четки за нокти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Благодарим ви, че избрахте ИХУАЛЕ.

Други функции

Най-добри сделки