.

.

Alipis 4 бр. Кутия За съхранение на яйца за Красота, Възглавница, Контейнер за Прах, Органайзер За Грим, Калъф за съхранение на Яйца, съд за Гъба За Грим, Преносим Кутия з?

Alipis 4 бр. Кутия За съхранение на яйца за Красота, Възглавница, Контейнер за Прах, Органайзер За Грим, Калъф за съхранение на Яйца, съд

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Калъф за пуховки : Съд за готвене на миксераТози органайзер за гъби за грим - прекрасен подарък за приятелите си, дъщеря, приятелка, съпруга, майка.Органайзер за четки : Той е с правилна форма, той ще е много подходящ за вашия грим.travel и семеен, подходящ за задържане на гъба за грим.Поставка за сушене на гъби за грим : Много практичен, с дупки, не заема твърде много място, много преносима и лесно да вземат със себе си.Държач за козметични кърпички : Благодарение на дизайна с дупки той защитава вашето козметично яйце от прах, осигуряващи добър вентилационен ефект.Държач за пуховок : Много практичен, с дупки, не заема твърде много място, много подвижно и лесно да се заеме със себе си.Калъф за пуховки : Съд за готвене на миксера.Този органайзер за гъби за грим - прекрасен подарък за приятелите си, дъщеря, приятелка, съпруга, майка.Органайзер за четки : Той е с правилна форма, той ще е много подходящ за вашия грим.travel и семеен, подходящ за задържане на гъба за грим.Поставка за сушене на гъби за грим : Много практичен, с дупки, не заема твърде много място, много преносима и лесно да вземат със себе си.Държач за козметични кърпички : Благодарение на дизайна с дупки той защитава вашето козметично яйце от прах, осигуряващи добър вентилационен ефект.Държач за пуховок : Много практичен, с дупки, не заема твърде много място, много подвижно и лесно да се заеме със себе си.Пратката включва 4 x кутия за гъба за грим Характеристики - Произведен от висококачествен материал за трайно и дългосрочно използване, кутия за съхранение е много практичен за употреба кутия за съхранение на яйца, за да компенсирате.30 см / пътна чанта за носене 2. - Практични и красиви аксесоари за грим за жените и момичетата.Това ще им помогне да организира добре поставка за сушене на козметична гъба за грим. -Материал : Силиконов калъф за гъби - С тази практична коробочкой гъба вашата пуховка изсъхне по-бързо, което ще ви позволи по-бързо да я използвате. -Цвят : кутия за козметична гъба за кафе - Дизайн с дишаща дупки и сладък стил я прави по-удобна и безопасна, без странен мирис.На кутията с гъба за грим има специална конструкция за почистване на козметични яйца и кисточек за грим, защитен калъф за гъба за грим. - Изработена специално за сушене и съхранение спонжа за грим или пуховки за прах Дишаща кутия за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки