.

.

Полезна стойка за съхранение на плодове и зеленчуци, Кухненски Рафтове За съхранение, Многослойна Пластмасова Домашно Ястие За Съхранение на плодове и зеленчуци, ?

Полезна стойка за съхранение на плодове и зеленчуци, Кухненски Рафтове За съхранение, Многослойна Пластмасова Домашно Ястие За Съхранение

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?? Добре дошли в моя магазин, ние ще ви предоставим качествени услуги ?? Той е много здрав и издръжлив, издържа на добро тегло и лесно да се повреди, моля, бъдете сигурни в покупката!. ?? Кух дизайн, добра вентилация, чистота и хигиена. ?? Здрав и издръжлив, не е лесно пада, лесно да се съхранява. ?? Дебел полипропилен материал, издръжлив и водоустойчив, лесен за почистване. ?【Нахлуването на части】 Материал изделия : PP Размер на продукта : 3 слой : 35,5 см. * 65 см4 Слой : 35,5 см. * 86 смццвет на продукта : син, зелен Използването на продукта : украса за домашно съхранение на Приложимо място : кухня, всекидневна, спалня и т., Особености : Добра вентилация, дълговечност, голям капацитет, прави къща чисти и спретнати??Съвети : поради различна резолюция на дисплея ще тънки нюанси, надявам се да се разбере!??Ръчно измерване размер, грешка е 2-3 см-това е нормално, надявам се да се разбере!??Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти!.

Други функции

Най-добри сделки