.

.

TKCHUNQING 2 бр. квадратни пънк-сини Светозащитные Очила, Дамски лека дограма, Компютърни извънгабаритни очила TK1010 (2 бр./опаковане. (кафяво + черно злато))

TKCHUNQING 2 бр. квадратни пънк-сини Светозащитные Очила, Дамски лека дограма, Компютърни извънгабаритни очила TK1010 (2 бр./опаковане.

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Пластмасова рамка.Лещи от поликарбонат.Неполяризованный.Покритие, устойчиво на надраскване.Широчина на обектива : 53 милиметра.Височина на обектива : 46 мм.Рамо : 148 милиметра.Лещи със синьо светофильтром - блокират рязко синя светлина и UV400, компютърни очила Blue light block са предназначени за хората, които дълго работят на компютъра, планшетами, игри, телефон или телевизор.НАМАЛЯВАНЕ на умората на ОЧИТЕ, ПО-СПОКОЕН СЪН - Насладете се на цифрова течение на времето, не се притеснявайте за умора на очите, влошаване на зрението и главоболие.Подобрява съня, осигурява защита през целия ден.Прозрачни лещи-ниска разликата в цвета, осигуряват добро визуално възприятие, ударопрочны, не са крехки и е водоустойчив, не съдържат прах и лесен за почистване, безопасен в чорап.Модерен дизайн и висококачествени материали - ультралегкая рамки за очила cateye, никога не излиза от мода, здрава и устойчива, очила без рецепта са подходящи за жени.Размер на продукта - Широчина на лещите : 53 mm Височина на лещите : 46 мм Дължина виска : 148 мм Переносица : 18 мм. за Опаковане на подаръци - Слънчеви очки1, чанта, изработена от микрофибры1, кърпа за почистване на очила от микрофибры1, кутия за очок1. Те също са опаковани в подарък опаковка, която ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и семейство!.Име на отдел : женски.

Други функции

Най-добри сделки