.

.

Тренировки за хлътва заваряване на Neiko 10052A от Бързорежеща кобальтовой стомана с титанов щанга с покритие | 8 mm (5/16 инча)

Тренировки за хлътва заваряване на Neiko 10052A от Бързорежеща кобальтовой стомана с титанов щанга с покритие | 8 mm (5/16 инча)

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

[ПРИЛАГАНЕТО на] : Използвайте това е тренировка за хлътва заваряване за разделяне на точкови заварки и панели за контакт хлътва заваряване без деформация на листов метал [СВЕРХПРОЧНЫЙ] : Кобальтовая смес от специална бързорежеща стомана предназначена за дълъг живот и могат да издържат на висока скорост на пътуване. [ТРАЙНОСТ] : Термостойкое титановое покритие издържа на високо-производителни пробиване на дърво и метал, и когато се използва в условия на високи температури. [ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛАС] : Плоска заточенная повърхност на долната половина на длета осигурява допълнителна здравина и фиксация на патрона на всеки заваряване сверле. [ТОЧНО] : Конструкцията на ръководните на върха, с назъбени подобрява точността и предотвратява подхлъзване при удерживании за целите на етикетирането. 1 тренировка за точката на заваряване. 1 тренировка за точката на заваряване.Висококачествено тренировка за точката на заваряване са произведени от HSCo с титанов щанга с покритие, осигуряващ дълготрайност и устойчивост на топлина.8-миллиметровое длето е съвместим с повечето заваръчни тренировки и има плосък прът за надеждно улавяне и остър накрайник за прецизно изпълнение и извличане.

Други функции

Най-добри сделки