.

.

Притежателят на пръчката за заваряване, с Елегантен Външен Вид Заваряване Прът Чанта За Електрода Мека Еластична Износостойкая за Външно приложение, за заваряван?

Притежателят на пръчката за заваряване, с Елегантен Външен Вид Заваряване Прът Чанта За Електрода Мека Еластична Износостойкая за Външно приложение,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Елегантен външен вид, удобен за ползване в чорап и издръжлив на употребаТова е добра чанта за съхранение на заваръчни пръчки, в която е удобно да поставите заваръчни пръчки за електродъгово заваряване. пръчки за електродъгово заваряване.Чанта притежава характеристиките на износоустойчивост и защита от порязване, че ефективно повишава ефективността на работа и има дълъг срок на служба.Заваряване на пръчка с электродным чанта.Заваряване електрод пръти електродъгово заварени.Благодарение на 10 подсилена заклепкам той може да улови кожата във всички посоки, без напукване и т. С помощта на два слоя висококачествена плоча от материал от телешка кожа, мека, здрава, еластична и дишаща.Елегантен външен вид, удобен за ползване в чорап и издръжлив на употреба.Това е добра чанта за съхранение на заваръчни пръчки, в която е удобно да поставите заваръчни пръчки за електродъгово заваряване. пръчки за електродъгово заваряване.Чанта притежава характеристиките на износоустойчивост и защита от порязване, че ефективно повишава ефективността на работа и има дълъг срок на служба.Заваряване на пръчка с электродным чанта.Заваряване електрод пръти електродъгово заварени.Благодарение на 10 подсилена заклепкам той може да улови кожата във всички посоки, без напукване и т. С помощта на два слоя висококачествена плоча от материал от телешка кожа, мека, здрава, еластична и дишаща. Използването на два пласта висококачествен дебел материал от телешка кожа, меки, трайно еластичен и воздухопроницаемого2. Елегантен външен вид, удобен за ползване в чорап и издръжливи в использовании3. Чанта притежава такива характеристики като устойчивост на износване и стабилност на гумата, което ефективно повишава ефективността на работа и има дълъг срок на служба. С 10 на повишен нитове дизайн, той може да се заключва в кожата във всички посоки, без напукване и т. Това е добра чанта за съхранение на заваръчни пръчки, в която удобно се полага заваръчни стержниспецификация : Тип на продукта : държач за заваръчни стержнейматериал : воловья кожа Цвят : жълт Размер : приблизително 6x25x32 см /2,4x9,8x12,6 инча Осъществяване Списък : 1 х стойка за заваръчни пръчки.

Други функции

Item Type:
Welding Rod HolderMaterial
Color:
Yellow
Size:
Approx. 6 x 25 x 32cm / 2.4 x 9.8 x 12.6in 
Package List:
1 x Welding Rod Holder :
Най-добри сделки