.

.

UPKOCH 1 бр. Органайзер, Лъжица За Съхранение, Ваза, Контейнер за Растения, Цветя, Офис, Прибори, Стил, Глинени + Розови Прибори за хранене, Сливи, Японски Домашен Бонсай, ?

UPKOCH 1 бр. Органайзер, Лъжица За Съхранение, Ваза, Контейнер за Растения, Цветя, Офис, Прибори, Стил, Глинени + Розови Прибори

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Комплект кухненски принадлежности : Всички видове прибори за хранене, като лъжици, пръчици за хранене, вилици, може да събере за един път за прецизно планиранеИдва с керамична подложка, предохраняющей си маса от намокания.Органайзер за кухненски съдове : това ще бъде чудесен избор за приятелите си в нов дом.Контейнер за съхранение на пръчки : Конструкцията на долния тоалетна дупки, удобни за източване на водата.Държач за Сукуленти и растения : Керамични Държач за щеки за хранене, Кухненски Водосточни Държач за щеки за хранене, Контейнер, Лъжица, Вилица, Органайзер.Настолна ваза за саксии : държач за кухненски прибори, органайзер за кухненски прибори.Списък на пакетите 1 x стойка за пръчки Характеристики -Идва с керамични възглавница, може да защитите маса от мокрите кухненски плот. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично за използване в бонсай саксия. - Цвят : Бяло-розово тенис на притежателя за цветя. - Размер : Приблизително.13 инча, органайзер за пръчици за хранене. - Ръчно рисувани, стилна и декоративна, ще стане добър декорация на вашия контейнер за кухненски прибори. - Конструкция на долния тоалетна дупки, удобни за източване на вода от кактус. - Това ще бъде чудесен избор за приятелите си като притежател за прибори за хранене в нов дом. - Материал : Керамика органайзер за съдове Caddy.Описание на продукта Настолна ваза за саксии е Изработена от материал, който е трайна употреба.прибори за готвене caddy се Използва за съхранение на пръчки, лъжици, вилици и други.Органайзер за кухненски съдове за готвене Е толкова практично и стилно, което да може да се използва в трапезарията, в кухнята и не само.Контейнер за съхранение на пръчки - чудесен избор за приятелите, семейството на housewarming.

Други функции

Най-добри сделки