.

.

Сгъваем нож за прибори ЗА хранене CJRB От фелдшпат (J1912) AR-RPM9 От Прахова Стомана, Черно PVD Острието, Дръжката е от въглеродни влакна, Джобен Нож, EDC, Дръжката е От Въглеро?

Сгъваем нож за прибори ЗА хранене CJRB От фелдшпат (J1912) AR-RPM9 От Прахова Стомана, Черно PVD Острието, Дръжката е от въглеродни влакна,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【ПАТЕНТОВАНА СТОМАНА AR-RPM9】Острието Feldspar, произведени от нашата патентована стомана AR-RPM9, която е идеално се съчетава опазването на ръба, устойчивост на корозия и лесно заточванеТова е идеалният вариант за всекидневна употреба на ножа, който ще остане надежден във всички приключения. 【ОСТРО ТРАЙНО ОСТРИЕТО】 фелдшпат е снабден с голямо острие със заострен връх, което стеснява до тънък върха.Висока плоска заточване гарантира, че кант остава тънка и окосена, а корен - силен и траен.Шипове за палеца осигуряват бързо и надеждно действие всеки път, когато трябва да се отвори нож. 【Дръжката е от въглеродни влакна】 Въглеродни влакна - чудесен вариант материал за дръжките.Въглеродни влакна термостойкое, водостойкое, не реагира, не провежда ток и изключително здраво под налягане.Междувременно, тази версия Feldspar има плоска текстурирани люспи, а не стандартни контур, което придава по-тънък профил и по-добро сцепление при носене на ръкавици. 【УПРАВЛЕНИЕ с ЕДНА РЪКА & ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ на】 Нашите лагери в клетките гарантират, че вашия фелдшпат надеждно ще се отвори при кратко натискане на уши.Затваряне на ножа е също толкова безпроблемно, просто изключете подложка и острието е гладко ще влезе в дръжката, което прави този нож е идеален за работа с една ръка. 【ЛЕСНО да НОСИТЕ със СЕБЕ си】 Нож CJRB оборудван с истински дълбок клипс за носене на ръка, който напълно ще изчезне в джоба си.Това е идеално за това, че здраво държи ножа си, като същевременно се поддържа достъп до него.Черно PVD покритие прави ножа още по-незабележим в джоба си.Голям отвор за дантела идеален за паракорда 550 или кожено въже.

Други функции

Най-добри сделки