.

.

Angoily 2 бр. на Почвения Инструмент за почистване на неръждаема стомана Практичен Вграден Ръчен Лост за листа, Многофункционална Преносими Бонзай за отглеждане на Са?

Angoily 2 бр. на Почвения Инструмент за почистване на неръждаема стомана Практичен Вграден Ръчен Лост за листа, Многофункционална

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

МИНИ-градински ръчни инструменти - за бонсай, сукуленти, малки саксийни растениятова може да подобри ефективността на вашата работа.ГРЕБЛА за БОНСАЙ - Рейк от неръждаема стомана спестяват разходите за труд и по-ефективно премахване на листата.ГРАДИНСКИ ЧАСОВА ДЗЕН - Рейк от неръждаема стомана са изработени от трайни материали от неръждаема стомана. МАЛКИ РЪЧНИ гребла - Продуктът е с опростен дизайн, но е много полезно и практично.МИНИ-ГРЕБЛО за БОНСАЙ - Продукт, специално разработен, за да ви помогне при събиране на отпадъци с бонзай.Пратката включва 2 х пинсети-рейк от неръждаема стомана Характеристики -Изискан дизайн, подходящ за малка градина, стайни растения, засаждане на цветя и т. Мини-пинцети-рейк. - Може лесно да се съхранява, когато не се използва през нощта или в извън работно време . Не изисква много място за съхранение на малки ръчни грабель. - Материал : градински гребла от неръждаема стомана. - Рейк-пинцети са изработени от неръждаема стомана и имат нержавеющие нокти за захващане на листа. - Те имат прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на ръчни градински инструменти. - Размер : рейк от неръждаема стомана 24,50 X4,00 X3,30 см / 9,63 X1,57 X1,30 инча. - Цвят : сребро за сукуленти. - Наклона са добри за събиране между растенията, без да причинява вреда на градина граблям малък размер.Информация за продукта Мини-гребло за бонсай Трайни, не се огъват и трайни против.Гребла за бонзай за грижа за малки градини, стайни растения, засаждане на цветя, сукуленти и стайни растения. малки ръчни гребла Този набор от грабель е изработена от неръждаема стомана. градински часова дзен Многофункционални преносими инструменти.

Други функции

Най-добри сделки