.

.

Лечебни Телена Кошница За съхранение на Яйцата, Рафтове за изложба на стоки За съхранение на Яйца Титуляр за пресни Яйца Плот Рафтове За да се Раздадат на Яйцата От?

Лечебни Телена Кошница За съхранение на Яйцата, Рафтове за изложба на стоки За съхранение на Яйца Титуляр за пресни Яйца Плот Рафтове

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?Кош ЗА СЪБИРАНЕ на ЯЙЦА - черупки от яйца - идеалното място за тяхното съхранениеслагайте пресни яйца в горната част на тавата, а дизайнът е по спирала, сочеща надолу, ви позволява лесно да получите най-старите яйца отдолу.Вие винаги ще знаете какво яйце трябва да се готви на първо място. ?ТИТУЛЯР за ЯЙЦА НА МАСАТА - Този контейнер за съхранение на яйцата може да се постави на масата или кухненския багажник, оставяйки място за съхранение с други продукти, съхранявани в хладилника. Модерният дизайн подходящ за всеки дом, кухня или предприятие. ?НАВИТИ ТИТУЛЯР за яйца - С атрактивен дизайн във формата на чугунного петел отгоре, симпатична кошница за яйцата, на масата придава на Великден ретро вид.Лесен и забавен за употреба за яйца.Дръжте яйцето по такъв начин, че те не са напукани и остават свежи при постоянна стайна температура. ?ЖИЧНО КОНТЕЙНЕР за ЯЙЦА - Сортиране на яйца, така че най-старите са на дъното, а най-новите - в горната част, с помощта на тази линия тел притежателя за кокоши яйца дръжте яйцата упорядоченными на кухненската маса. ?ЖИЧНО ТИТУЛЯР за ЯЙЦА - яйца и украса, прекрасна стойка за яйца, която не заема твърде много място на тезгяха, елегантен начин да се изложи на пресни яйца.Това е старинен рафтове за съхранение на яйца, която е идеална по размер и представлява по-голяма стойност.Описание?Елегантен външен вид - Тази изящна форма за разбиване на яйца - истинско произведение на изкуството, приятна декорация на вашата кухня?Сигурна поставка за яйца Форма за разбиване на яйца е изработен от солидна стомана с прахово покритие, което осигурява безопасно съхранение на яйца. ?Идеален начин за съхранение и подреждане на вашите пресни яйца Особености-Материал : метал Размер : около 16,00 X15,00 X15,00 см комплектът включва : 1 държач за яйца.

Други функции

Най-добри сделки