.

.

Hemoton 4 бр. Пластмасова Дъска за Рязане с Кухненски Разделочный Подложка За Готвене Нескользящий Гъвкав Разделочный Мат Комплект Могат да се Мият в съдомиялна машин?

Hemoton 4 бр. Пластмасова Дъска за Рязане с Кухненски Разделочный Подложка За Готвене Нескользящий Гъвкав Разделочный Мат

BGN 12.59

Брой продукти
На склад

Идеален за нарязване на плодове, месо, зеленчуци, риба и т, Тъй като са лесни за почистване, вероятността от замърсяване на домашни продукти е малка.Конструкция подвесного отвори удобна за съхранение след употреба.Дъска за рязане е направена от висококачествен материал, който е безопасен и траен в употреба.Здрава и устойчива дъска за рязане в ежедневието си.Описаниесли търсите дъска за рязане на борда на стабилно качество на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашата дъска ще бъде най-добрия избор.Ние използваме най-висококачествени продукти, така че можете да да я запази за дълго.Междувременно, той има прост, но атрактивен външен вид.Това щеше да бъде най-добрият помощник в приготвянето на храна за вас.Характеристики - Цвят : Различни цветове.- Размер : около 29,40 X21,50 X0,20 см / 11,55 X8,45 X0,08 инча.- Дъска за рязане е направена от висококачествен материал, който е безопасен и траен в употреба.- Конструкция подвесного отвори удобна за съхранение след употреба.- Идеален за нарязване на плодове, месо, зеленчуци, риба и т. - Здрава и устойчива дъска за рязане в ежедневието си.- Тъй като са лесни за почистване, вероятността от замърсяване на домашни продукти е малка.- Цвят : Различни цветове.- Размер : 29,4 X21,5 X0,2 виж на Помещение включва : 4 х рязане доска1 х кутия за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки