.

.

3 Комплекта Поставка за Кексчета/Притежателя, Пластмасова Поставка за Десерт, 3-Диференцирани Обслужването на Тави, Поставка за Сватба, Рожден Ден, Бебе Душ, Лятна Б?

3 Комплекта Поставка за Кексчета/Притежателя, Пластмасова Поставка за Десерт, 3-Диференцирани Обслужването на Тави, Поставка за

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

【ЕЛЕГАНТЕН И КЛАСИЧЕСКИ СТИЛ】 впечатлете гостите на този зашеметяващ класическа стойка за кексчетаТрехъярусная поставка за кифли с кухи бели тарелками в комбинация със златни подпори, със сигурност ще подхождат на всеки стил на дома и свързани с темата на партито. 3-ярусная поставка за сладкиши, за демонстрация на продукти за партита, като кифли, бисквити, бонбони, сладкарски изделия, закуски, понички, сирене, бисквити и други лакомства. 【Безопасен материал】 Екологично чист и полезен полипропилен материал, да се използва безопасно и действително нетоксичен материал, никога не се притеснявайте за това, че вредните токсини, попадащи в храната си.Гладко покритие на материала дава възможност за лесно миене с топла сапунена вода и мека кърпа. 【3-различен размер подложки за кифли】 Много големи чинии и много високи стелажи могат да се настанят 12 ~ 18 кексчета със стандартен размер, а на височина е достатъчно за красива глазура за торта.Кръгла форма-Диаметърът на дъното на тавата : 8,7 инча; среден Диаметър на тавата : 7,1 инча; Диаметърът на горната тава : 5.9 инча; Обща височина : 15,7 инча. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 Цялата поставка за кифли притежава здравина и стабилност благодарение на сместа нива с помощта на здрави подпори и винтове.Лесно се монтира и не се нуждае от инструменти, това може да се направи дори и на децата, инсталиране / свеждане до минимум отнема по-малко от 3 минути.Магазин и удобен за носене. 【Опаковка в комплект】 Ние предлагаме общо 3 серии на каботажните за десерти, можете да си десерти колкото си пожелаете, количество достатъчно за употреба, вече не е нужно да се притеснявате за това, че не сте в състояние да се постави на тортата.Богати цветови комбинации ще направят вашето парти още по-красива. Поставка за кексчета/титуляр от 3 комплекти, пластмасова поставка за десерт, 3-те уровневые обслужването на тави, поставка за сватба, рожден ден, детски душ, лятна абитуриентски пиенето на чай - 3-те уровневые чинии ви позволяват да дават различни плодове и храни, на различни нива, много е полезно. - Произведен от висококачествена пластмаса, която е по-удобно и безопасно, от керамични плочи. - Красиви чинии ще стане неповторима декорация на домашно парти или сватбено тържество. - Спестете място, направете си маса чисти и спретнати.

Други функции

Най-добри сделки