.

.

Нагревател steins - Нагревател кафеени чаши за тапети - Нагревател кафе с автоматично изключване с таймер 2-12 часа и 3 настройки на температурата, Преносим нагревател ч?

Нагревател steins - Нагревател кафеени чаши за тапети - Нагревател кафе с автоматично изключване с таймер 2-12 часа и 3 настройки

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Размер : 4,7 инча * 5Тегло : около 10,5 грама. Отличен дизайн на продукта.Чудесен водоустойчив ефект, не е нужно да се притеснявате за изтичане на вода.Лесен за използване и почистване.Подходящ за най-различни стилове и размери чаши.Никога не потягивайте студено кафе по време на работа.Дръж си топло кафе, докато вие сте заети с работа / срещата. 【3 Настройки на температурата】 Нашата електрическа топло за чаши може да забави скоростта на охлаждане на топли напитки; Можете да изберете температурата, като кликнете върху Бутона Temp", за да се запази или да се затопли на температурата на напитката до 130 ° / 150 ° / 170 ° C. Насладете се на горещо кафе / мляко / чай през целия ден, те стопли ви в студени дни. 【6 настройките на време Можете да изберете температурата, като кликнете на бутона "Temp", за да се запази или да се затопли на температурата на напитката до 130 ° / 150 ° / 170 ° C. Насладете се на горещо кафе / мляко / чай през целия ден, те стопли ви в студени дни. 【6 настройките на време, определянето на тежестта и автоматично включване /изключване на】 Нашата топло за кафе с бутон на микрогравитация на долната страна.Той се нагрява в работен режим, когато чашата се поставят, и влиза в режим на готовност, до 10 минути, когато чашата се отстранява.Ако чашата да се постави обратно в рамките на 10 минути, тя продължава да работи в съответствие с вашите предишните настройки, в противен случай тя автоматично ще се изключи след 10 минути.Освен това, тази кафемашина за подгряване на кафе на масата с настройки за време от 2 до 12 часа, тя автоматично изключване след работа в продължение на 4 часа, ако не сте задали време. 【Е подходящ за повечето чаши】 Нашата топло за кафе на steins с 3,75 "водоустойчив подгряващата панел от алуминиева сплав, която е подходяща за повечето чаши, като стъклена чаша, чаша от неръждаема стомана, керамична чаша, бебешки бутилки, стъклена кана, кутия за мляко и т., ви препоръчваме да използвате тонкостенные чаша с плоско дъно, за да постигне по-добри резултати. Обхваща чаши с капак, също ще помогне да се запази топлината.Не се препоръчва използването на двуслойни изолационни чаши. 【Здрав нагревател за чаши с жак】 За разлика от подгреватели за чаши с USB, нагревател за чаши с вход за плот може да се гарантира стабилността на източника на захранване и подобряване на качеството на отопление.

Други функции

Най-добри сделки