.

.

MANCHAP 200 Опаковки Мини Цветни Дървени Колчета, Малки Дъгови клечки за дрехи за дрехи с Размер на 1,37 инча, Дървени клечки за дрехи за дрехи, Дървени клечки за дрехи за д?

MANCHAP 200 Опаковки Мини Цветни Дървени Колчета, Малки Дъгови клечки за дрехи за дрехи с Размер на 1,37 инча, Дървени клечки

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Добре направени】 Тези мини-клечки за дрехи за дрехи са изработени от твърда масивно дърво, добре направени, ги лесно се раздели и да се прекъснеТе са фино смлени и нямат остри ръбове, които могат да причинят драскотини.Той е много лек, но същевременно осигурява дълготрайна употреба. 【ЗДРАВ УЛАВЯНЕ】 Дървени клечки за дрехи оборудвани подпружиненным механизъм, който им придава нужното усилие на затягане.Той може трайно задържане на предмети, дори във ветровито време.Особено подходящ за съхранение на плоски предмети. 【РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ】 Тези цветни клечки за дрехи са на разположение в 10 различни цвята.Има 200 дървени колчета за дрехи, всяка с размер на 1,37 х 0,27 инча.Това е подходящият размер за дрехи, а също така е идеална мини-жени за снимки в изложби на занаяти.Можете да ги използвате за създаване на значими реда на снимки. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】 цветни Дървени клечки за дрехи отлични за традиционната употреба, като развешивание и сушене на дрехи, но също така могат да се използват за бродерия, рисуване и снимки, скоби за чанти.Това е весел и лесен начин за провеждане на специални събития или де ги. 【ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】 Всички клиенти, прави пазаруването в магазина ни, имат право в 30-дневна гаранция за връщане на парите и 7x24-часова поддръжка по електронната поща.Всичко, което правим, е за това, за да направите покупка безгрижни.Ако тези преливащи клечки за дрехи за дрехи - това, което ви е необходимо, добавете ги в количката, точно сега!.За НАС MANCHAP е насочена към задоволяване на нуждите на клиента като приоритет.Ние се стремим да въведем продукти, които носят в живота си не е само удоволствие, но и удобство.Моля, продължавайте да следите нашата марка за производство на нови продукти.ЗАЩО НИЕ? ➤Произведени от избрани видове дървесина средна твърдост, тези клечки за дрехи за снимки внимателно шлифован, за да се получи гладка повърхност. ➤Пружина изработени от неръждаема стомана, не са податливи на корозия, която осигурява трайни твърдост дизайн на дървени колчета за бельо.Това прави зажимание лесно нещо. ➤Дължина 1,37 инча, мини размер, достъпен за употреба в леки условия.Общо разполага с 200 преливащи колчета за дрехи, които са подходящи за вашите различни цели. ➤В допълнение към сушене на дрехи, можете да използвате тези дървени щипки за закачане на коледни картички или празнични украси на прочетеното или за нанизывания снимки на парти по случай рожден ден, сватба и др.

Други функции

Най-добри сделки