.

.

Калъф за iPhone 14 Plus (6,7 ), Структура от въглеродни влакна, Ултра-Лек TPU, Висококачествен и Мек Силикон, Прахоустойчив, устойчив на удари, който предпазва от надраскване, ?

Калъф за iPhone 14 Plus (6,7 ), Структура от въглеродни влакна, Ултра-Лек TPU, Висококачествен и Мек Силикон, Прахоустойчив, устойчив

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

? [Дизайн, изработени от въглеродни влакна] - Калъф за телефон с текстура от въглеродни влакна, прави и i Phone 14 Max по-модеренТова е идеален подарък за вашия баща, съпруг, човек, синовете и приятелите. ? [Защита на екрана и камера] - издигнати первази на екрана и стъклото ще ги предпази от удари, наранявания и драскотини. ? [Тънък и лек : ] - Slim fit прави вашето устройство с тънък и облегающим, че тя е поставен директно в джоба и чантата. ? [Лесен достъп] - Точен отвор, е удобно в близост до телефона си, и осигурява лесен достъп до всички пристанища, камери, колонки, контроли и бутони, без да се налага да калъф за телефон i Phone 14 Max, опростяване на живота на вашето мобилно устройство.Съвместими устройства : Iphone 14 Plus. ? [Дизайн, изработени от въглеродни влакна] - Калъф за телефон с текстура от въглеродни влакна, прави и i Phone 14 Max по-модерен.Това е идеален подарък за вашия баща, съпруг, човек, синовете и приятелите. ? [Защита на екрана и камера] - издигнати первази на екрана и стъклото ще ги предпази от удари, наранявания и драскотини. ? [Тънък и лек : ] - Slim fit прави вашето устройство с тънък и облегающим, че тя е поставен директно в джоба и чантата. ? [Лесен достъп] - Точен отвор, е удобно в близост до телефона си, и осигурява лесен достъп до всички пристанища, камери, колонки, контроли и бутони, без да се налага да калъф за телефон i Phone 14 Max, опростяване на живота на вашето мобилно устройство.Съвместими устройства : Iphone 14 Plus. ? Поддържа безжична зареждане : Безжичен сигнал се свързва добре, черен готин калъф ще работи с всички безжични честота устройства, не е нужно да се снимат за носене по време на зареждане.

Други функции

Най-добри сделки