.

.

Нашийник за кучета Mihqy с геометрични фигури в бохемския Цвете племе - Мек Нашийник в етнически Стил, регулируеми за малки кучета е Среден (Розово с цветен модел, M)

Нашийник за кучета Mihqy с геометрични фигури в бохемския Цвете племе - Мек Нашийник в етнически Стил, регулируеми за малки

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Размер M】 "M"-засаждане на шията 12,9"-21,6" (33-55 см), ширина на 3/4" (2 см); моля, измерете обиколката на врата на кучето си, консултирайте се с нашата таблица размери преди да поръчатеМоля, обърнете внимание, че основните снимки са взети от размер L. 【Модерен дизайн】 Този нашийник с бохемски цветисти племенни геометричен модел на американски флаг във формата на сърце ще направи кучето си по-модерен и стилен по време на пътуване и ежедневни разходки. 【Удобно облекло】 е Изработен от мек и лек полиестер материал, благодарение на който кучето се чувства спокойно и удобно, когато го носите.Метални D-образни халки осигуряват надеждно закрепване на каишка. 【ЗДРАВ】 Този нашийник за кучета е изработена от полиестерни влакна, който е здрав, за да съемников.Быстросъемная пластмасов обтегач износостойкая, лесно се облича и да стреля. 【ГАРАНТИРАНО】Ако имате някакви проблеми с качеството, можете да се свържете с нас по всяко време за получаване на следпродажбено обслужване.

Други функции

Най-добри сделки