.

.

Желейная Червило Flortte, Желейная Червило Flortte във формата На Сърце, Желейная червило Flortte Приятно да се запознаем с Чу, Желейная червило Flortte First Kiss Love (06#)

Желейная Червило Flortte, Желейная Червило Flortte във формата На Сърце, Желейная червило Flortte Приятно да се запознаем

BGN 32.90

Брой продукти
На склад

【Желейная червило Flortte】 Това эссенциальная формула, която може да разглаживать бръчки и подхранване на устнитеТази глазура за устни подхранва устните, като ги прикрива линия, пълнотата и форма. 【Хидратация】 Вятър, слънце, вълни и дори пиенето на горещи или студени напитки може да доведе до сухота на устните.Желейная червило Flortte не само хидратира вашите устни, но и помага по-дълго да ги запази хидратирана. 【Лесно да се боядиса и не жирнится】 Тази глазура за устни позволява бързо да се подчертае, цвят се получава равномерен и лесно да се постигне желания ефект.Той също оставя желеобразное послевкус, който на допир увлажнено, но не и лепкава. 【Дълбоко възстановяване на】 Нанесете го преди да отиде за сън, леко и естествено отшелушите омертвевшую кожата, дълбоко питайте устните и се събудете се с най-меки и гладки устни.Нанасяйте през деня, за да се предотврати обветривание и изглаждане на линията на устните, оставяйки напукани или шелушащиеся устни в миналото!. 【Напълно натурален】 Съдържа естествени растителни екстракти и не съдържа агресивни добавки и химикали.Технически характеристики : Серия : Обикновен гланц за устни Срок на годност : 3 години Цвят : като на началната страница на Ефективност : Подобрява цвета на лицето Текстура : хидратиращи, сълзене на Помещение включва : 1 бр. * Желейная червило Flortte Съвети : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 виж 2. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Най-добри сделки