.

.

1 чифт на двустранните силиконови защитни ръкавици за миене на съдове, гумени ръкавици за миене на съдове. (Цвят: зелен)

1 чифт на двустранните силиконови защитни ръкавици за миене на съдове, гумени ръкавици за миене на съдове. (Цвят: зелен)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

* Нови стилове и мода * В рамките на противоскользящий дизайн, не е лесно да се падне. * Дизайн с отвор за окачване, лесно се суши след почистване, чист и здравословен. * Добра якост, не е лесно да се скъса, може да се използва повторно, да не се придържаме към водата, не се придържа към часовник, лесен за почистване. * Изработен е от супер мек силикон, хранително силиконов материал, безопасни и екологично чисто, гъвкаво и недеформируемого, приятен на допир, удобни за използване в чорап.Характеристики : * Нови стилове и мода.* Вътрешен противоскользящий дизайн, не е лесно да се падне. * Дизайн подвесного дупки, лесно се суши след почистване, чист и здравословен.* Добра якост, не е лесно да се скъса, може да се използва повторно, да не се придържаме към водата, не се придържа към часовник, лесен за почистване. * Изработена от сверхмягкого силикон, хранително силиконов материал, безопасни и екологично чисто, гъвкаво и недеформируемого, приятен на допир, удобни за използване в чорап. * Може да се използва в морозильных и високотемпературни среди, като фурни, микровълнови фурни или хладилници и т. * Дизайн 2-в-1, на повърхността на четки за почистване и изпъкнали заостренная повърхност, която може да се замени за различни сцени.Описание : Материал : 100% храна силикон Размер : 33,5 х 15 см / 13,2 х 4,9 по Избор на цвят : зелен, розов Работна температура : -40 ℃ ~ 160 ℃ Количество : 1 чифт Тегло : 200 грама Определяне : Миене на чинии, миене на плодове и зеленчуци, миене на колата, да изпълнява ролята на изолационни ръкавици и т.!Пратката включва : 1 чифт силиконови ръкавици.

Други функции

Най-добри сделки