.

.

4шт Врата на Панта на гардероба от студено валцувани стоманени 135 ° Панта Пантите на гардероба Резервни Инструменти за Кабинет TV Шкаф на библиотеката - Вино (Стил А)

4шт Врата на Панта на гардероба от студено валцувани стоманени 135 ° Панта Пантите на гардероба Резервни Инструменти за Кабинет TV

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

Стил A Помещение включва : 4 x врата на панта кабинет Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване. * Изработена от материал, устойчив и практично за използване. * Дизайн за ъглови панти на вратата на гардероба.Характеристики : * 100% * Изработена от материал, устойчив и практично за използване * Дизайн за ъглов сгъваем вратите на гардероба.* Лесен монтаж, лесна настройка, красив външен вид.* Тази линия се използва за свързване на врати, шкафове, гардеробных, постаменти за телевизор, библиотеки, винарски шкафове и други луксозни врати Характеристики : Материал : Холоднокатаная стальтип ръб : 135 °Цвят : серебристыйпакет включва : 4 x Врата на панта за кабинет Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.Характеристики на продукта : за да проверите за diy : деревообрабатывающее производство : континентален Китайтип : Мебели за дома петлясертификация : нетцвет1 : 135 ° Цвет2 : Холоднокатаная стомана Цвет3 : рамка, която контур на гардероба.

Други функции

Най-добри сделки