.

.

Магнитни корнизи за пердета, 2 комплекта за метални врати и прозорци, Многофункционални Регулируеми Магнитни пръчки за по-малки прозорци, странични тела, кафенета ?

Магнитни корнизи за пердета, 2 комплекта за метални врати и прозорци, Многофункционални Регулируеми Магнитни пръчки за по-малки

BGN 6.93

Брой продукти
На склад

【Регулируема дължина】 : Многофункционални магнитни корнизи с диаметър 1/2 " са регламентирани в интервала от 9 до 16 инча и може да се използва за закачане на леки пердета и хавлии за ръце 【Лесна инсталация】 : Магнитно регулируеми пръти надеждно прикрепени към всяка стоманена повърхност, без използване на инструменти, особено са подходящи за тесни помещения или малки прозорци, в комплекта са включени 2 опаковки. 【Многократно използване на】 : Магнитни корнизи за пердета Са идеални за горната и долната част на метални врати, те също са подходящи за монтаж на врати, дограма, картотечные шкафове, кутии за инструменти и уреди, като хладилници, миялни машини, перални машини и сушилни. 【Варианти на размери】 : в наличност 4 цвята, 2 размера, пръти, се регулират от 9 до 16 инча, от 16 до 28 инча, моля, изберете правилния размер за вашия метални врати или прозорци. 【100% удовлетвореност на клиента】 : на Вас е гарантирано от нашата програма за обслужване на клиенти със 100% удовлетвореност, подкрепена с бързото и приятелско обслужване.Ние стоим зад нашите продукти и обслужване и винаги се стараем да ви предоставим възможно най-доброто удовлетворение. 【Регулируема дължина】 : Многофункционални магнитни корнизи с диаметър 1/2 " са регламентирани в интервала от 9 до 16 инча и може да се използва за закачане на леки пердета и хавлии за ръце. 【Лесна инсталация】 : Магнитно регулируеми пръти надеждно прикрепени към всяка стоманена повърхност, без използване на инструменти, особено са подходящи за тесни помещения или малки прозорци, в комплекта са включени 2 опаковки. 【Многократно използване на】 : Магнитни корнизи за пердета Са идеални за горната и долната част на метални врати, те също са подходящи за монтаж на врати, дограма, картотечные шкафове, кутии за инструменти и уреди, като хладилници, миялни машини, перални машини и сушилни. 【Варианти на размери】 : в наличност 4 цвята, 2 размера, пръти, се регулират от 9 до 16 инча, от 16 до 28 инча, моля, изберете правилния размер за вашия метални врати или прозорци. 【100% удовлетвореност на клиента】 : на Вас е гарантирано от нашата програма за обслужване на клиенти със 100% удовлетвореност, подкрепена с бързото и приятелско обслужване.Ние стоим зад нашите продукти и обслужване и винаги се стараем да ви предоставим възможно най-доброто удовлетворение.

Други функции

Най-добри сделки