.

.

Държач за тоалетна хартия XJJZS - Стенен Държач за Тоалетна хартия, Кука за Баня, Античен Издълбани Титуляр За Хартиени Кърпи за ръце, Ретро Декоративен стил (Цвят: чер?

Държач за тоалетна хартия XJJZS - Стенен Държач за Тоалетна хартия, Кука за Баня, Античен Издълбани Титуляр За Хартиени Кърпи

BGN 6.83

Брой продукти
На склад

★ Стенен държач за тоалетна хартия са произведени от хром, съдържащ ръжда, която осигурява луксозни и безпроблемно финалаПопълване на ролка тоалетна хартия, е изпълнено просто и елегантно изглежда в банята. ★ Дръж мобилния си телефон и ключовете на високо и сухо върху тази рафта в банята. ★ Устойчив на температурни промени, влагоустойчив, отговарят на високи, устойчиви на корозия.Той е здрав, сигурен и издръжлив. ★ Функция 2 в 1 : За асистирана рафта можете да поставите малки предмети, като мобилен телефон, ключ, козметичен бутилка и т. Това може да освободи ръцете си и да се избегне загуба на нещо от джоба си. ★ Без пробиване и ръчен монтаж : Благодарение на трайни клеям този държач за тоалетна хартия много лесно е залепен до стената, е нужно да се страхуваме, за да пробие дупка в стената. ★ Стенен държач за тоалетна хартия са произведени от хром, съдържащ ръжда, която осигурява луксозни и безпроблемно финала.Попълване на ролка тоалетна хартия, е изпълнено просто и елегантно изглежда в банята. ★ Дръж мобилния си телефон и ключовете на високо и сухо върху тази рафта в банята. ★ Устойчив на температурни промени, влагоустойчив, отговарят на високи, устойчиви на корозия.Той е здрав, сигурен и издръжлив. ★ Функция 2 в 1 : За асистирана рафта можете да поставите малки предмети, като мобилен телефон, ключ, козметичен бутилка и т. Това може да освободи ръцете си и да се избегне загуба на нещо от джоба си. ★ Без пробиване и ръчен монтаж : Благодарение на трайни клеям този държач за тоалетна хартия много лесно е залепен до стената, е нужно да се страхуваме, за да пробие дупка в стената. -Име на продукта : Държач за тоалетна хартия-Материал : Алуминиева сплав тегло : 200 грама-Размер : 18.3*10*8 см-Стил : без инсталиране на сондиране или пробиване-Класификация на цветове : черен, мед, бял-Подходящ за : баня, кухня, хотел, ресторант, офисавнимательные съвети : Mailto включва : 1 x кутия за салфетки и оборудване. (Не включва тоалетна хартия) Функция 2 в 1 : На стойка можете да поставите малки предмети, като мобилен телефон, ключове, козметичен бутилка и т. Това може да освободи ръцете си и да се избегне загуба на нещо от джоба си.Дръж мобилния си телефон и ключовете на високо и сухо върху тази рафта в банята.Устойчив на температурни промени, влагоустойчив, отговарят на високи, устойчиви на корозия.

Други функции

Най-добри сделки