.

.

Cabilock 2 бр. Най-Разнообразни Бесследные Сушилни за съхранение, Черни Инструменти, Подходящи За Housewarming, Перфоратор, Полагане на Стоманена, Стенен за коса, Подарък за с?

Cabilock 2 бр. Най-Разнообразни Бесследные Сушилни за съхранение, Черни Инструменти, Подходящи За Housewarming, Перфоратор, Полагане на

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Стенен държач за сешоар : тези рафтове за ефективно задържат повече нещаМожете да инсталирате в един шкаф, рафт, сервант, на дъното на стеллажа или под масата и така нататък.Стенни полици за съхранение : идеален за кухня, баня, спалня, шкафчета, офис, фризьорски салон. Държач за сешоар без тренировки : е съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома, си е достатъчно дълго.Съхранение на сешоар за коса : Това може да ви спести много място, можете да го инсталирате на задната страна на вратата и в други по-малки помещения.Държач за сешоар за коса : по Този предмет е изработен от материали, осигуряващи тяхното качество и дълготрайност.Стенен държач за сешоар : тези рафтове за ефективно задържат повече неща.Можете да инсталирате в един шкаф, рафт, сервант, на дъното на стеллажа или под масата и така нататък.Стенни полици за съхранение : идеален за кухня, баня, спалня, шкафчета, офис, фризьорски салон. Държач за сешоар без тренировки : е съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома, си е достатъчно дълго.Съхранение на сешоар за коса : Това може да ви спести много място, можете да го инсталирате на задната страна на вратата и в други по-малки помещения.Държач за сешоар за коса : по Този предмет е изработен от материали, осигуряващи тяхното качество и дълготрайност.Пратката включва 2 стелажи за сешоар Характеристики -Цвят : черно-бял органайзер за инструменти за оформяне на косата -Размер : 12,00 X9,50 X4,80 см/ 4,72 X3,73 X1 Кука за сешоар. - Подходящ за захващане на повечето видове рафтове за съхранение на фенов за баня. - Това може да ви спести много място, можете да го инсталирате от обратната страна на вратата и на друг малък държач за самозалепващи се сушилни. -Материал : Държач за сешоар универсалния калибър от неръждаема стомана - Съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома, достатъчно дълго време на закачалка за баня. - Този предмет е изработен от материали, осигуряващи тяхното качество и дълготрайност на лепилен багажник. - Добър инструмент за поддържане в банята добре организирана фаянс поставка за сешоар.Информация за продукта Скоба за сешоар за коса Продуктът представлява комплект от 2 самозалепващи стенни скоби за сешоар за коса, която е направена от хубави материали и добре обработена за постигане на модерно и вежлив визуален ефект.

Други функции

Най-добри сделки