.

.

hanxiaoyishop котешката Напълно Затворени Котешки тоалетна Выдвижного тип, Голяма Купа за котешки тоалетни, Котешки Тоалет, Аксесоари за домашни любимци, Многоцветен До?

hanxiaoyishop котешката Напълно Затворени Котешки тоалетна Выдвижного тип, Голяма Купа за котешки тоалетни, Котешки Тоалет, Аксесоари

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Котешката се опита да се решат някои проблеми в процеса на отглеждане на котката елегантен начин, който предлага много по-приятно изживяване на живота, както за котки, така и за любители на котки Напълно закрита от подвижните купата на отпадъци за мързеливи котки, изолиращ миризма, безгрижен тлъста котка, колан против пясък. Лесно товарене и разтоварване, удобно пространство.Напълно затворен тоалетна осигурява по-голяма, скрита тоалетната за котки.Ефективно премахва неприятната миризма, поддържа околната среда, в чистота и ред и дава на котката ви чувство на сигурност. Материал от зелената смола, здравословен и сигурен, здрав и издръжлив; плъзгаща се тава за лесно почистване котешки тоалетни.Удобно капаче правят тава са по-устойчиви по време на движение. В горната част На капака има кутия за съхранение на малки предмети, като котешко пълнител и торби за боклук.Удобна конструкция на ръкохватката прави прихващане е по-удобно.

Други функции

Най-добри сделки