.

.

Гъба за миене на съдове Cabilock Четка за миене на съдове 4 бр. Гъба за почистване на Кухня с дръжка за Миене на Кухненски Съдове, Тигани, Мивки, Гъба за съдове (Бяла), Инст?

Гъба за миене на съдове Cabilock Четка за миене на съдове 4 бр. Гъба за почистване на Кухня с дръжка за Миене на Кухненски Съдове, Тигани,

BGN 4.68

Брой продукти
На склад

Почистващи Четки Практически Креативна Четка за Купата Мека Тел и Четка за почистване на Тенджери за вашата Кухня у ДомаОсвен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Това е един от най-добрите варианти за вас.Гъба за миене на съдове, четка за баня.Гъба за почистване на съдове гъба за миене на съдове.Описание Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Характеристики - Цвят : Бял цвят.- Материал : Нетъкан текстил от полипропилен.- Почистващи четки Практически креативна четка за купата Мека тел и Четка за почистване на тенджери за вашата кухня у Дома - това е един от най-добрите варианти за вас.Опаковката включва 4 х почистващи четки.

Други функции

Най-добри сделки