.

.

Малък калъф за фотоапарат Syohe, подходящ за Sony zve 10 Case Силиконов Гелевый Калъф за фотоапарат ZV-E10, Защитна Гумена Мека чанта за камера, Подходящ за Sony zv e 10 Case (черен)

Малък калъф за фотоапарат Syohe, подходящ за Sony zve 10 Case Силиконов Гелевый Калъф за фотоапарат ZV-E10, Защитна Гумена Мека чанта за

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Подходящ за камери ZV-E10Лесен монтаж и демонтаж - с Уникален дизайн, за да завършите инсталацията и демонтаж се изисква само няколко секунди, което спестява време и енергия.Точен разрез и нулева окклюзия - Точната височина на разреза отговаря на всички части на фотоапарата за постигане на ефект нулев запушване, което позволява лесен достъп до всички функционални бутони, батарейному отсеку, порт за пренос на данни и HDMI, картата с памет, горещо башмаку, спусковому механизъм на затвора, крючку за каишка, обектива и т. Мек силикон и текстурирани повърхност - произведен от траен и мек силиконов материал, лек и изключително здрав дизайн, няма да добави обема на камерата. Специална текстурная работа, лесно се усвоява от здраво се държи, предвижда по-приятен допир.Защита от надраскване и ъглите- Мек силиконов калъф добре в непосредствена близост до всички части на фотоапарата и може да осигури цялостна защита на корпуса и клавиатурата от надраскване, истираний и сблъсъци, както и предотвратяване на изоставянето на камерата се следи, като в същото време се предотврати попадането на фин прах.Леки, удобни, не причинява стрес и преносим. -Произведен от еластичен, траен и мек висококачествен полезен силикон, лек и портативен, което намалява натоварването при улавяне.Този калъф ZV-E10 е изработен от висококачествен мек силикон и е здрав, устойчив на надраскване.Защо избрахте нас? Характеристики на нашите ★ силиконов ръкав от много плътно прилепнала, точен приятелка е 100% , така че силиконовата буш е идеално за всички части на фотоапарата, като осигурява пълна защита и пыленепроницаемость. ★ Текстура личи осигурява отлично сцепление и естетическо удоволствие!Елегантна и специална текстура личи приятна на допир, което придава на тялото на камерата добро сцепление и подчертава красотата на камерата. ★ Повишена устойчивост на удар Мек и плътно прилежащ силиконов калъф ефективно омекотява въздействие малки сблъсъци и падания, осигурявайки надеждна защита на вашия фотоапарат. ★ Устойчивост на надраскване Мек и здрав силикон материал предпазва камерата от прах, мръсотия, удари, надраскване, обичайно износване и зацапване. ★ Точен силует и винаги готови деколтета и шапки на бутоните идеално се съчетават, което позволява достъп до всички функционални бутони, капака на отделението за батерията, картата с памет, горещо башмаку, крючку за каишка, обектива и т.

Други функции

Най-добри сделки