.

.

Пискюл за стрелба от бисквити Поставка за стрели за стрелба от трудна лук Поставка за улавяне на стрели - Както за лява, така и за дясната ръка Вземете със себе си на?

Пискюл за стрелба от бисквити Поставка за стрели за стрелба от трудна лук Поставка за улавяне на стрели - Както за лява, така

BGN 9.27

Брой продукти
На склад

【Материал изделия】 : алуминий 6063 + от пластмаса + неръждаема стомана 【Регулируема】 : С помощта на гаечен ключ за регулиране хоризонтално и вертикално в съответствие с вашите лук. 【Взаимозаменяеми】 : Глава на четка може да бъде отстранен и заменен, че удължава живота. 【Лесна инсталация 】 : Бърза и лесна инсталация, лявата и дясната ръка може да се използва универсално.Идеален както за начинаещи, така и за опитни стрелци. 【Точен】 : централен отвор побира всички популярни размери и стилове ловни стрели; Поправете, че траекторията на стрели и увеличава скоростта на удар.Отличен за стрелба и лов на открито. Четината спретнато подредени, твърди и здрави.Лесно е деформирал и е трайна. Пълен контакт с древком позволява на вашите стрели да бъдат безопасни и стабилни, да не тормозя и без да вредят на тялото. Стабилен полет стрели.Може да помогне в стрелба с лък и подобри резултатите на стрелба с лък. Лек, лесен за използване и бърз монтаж. Регулация в напречно направление.Той е подходящ за лявата и дясната страна. По-широко се използва. Това е един от най-необходимите аксесоари за професионалисти стрелба с лък или начинаещи.Технически характеристики : Заглавие : Акцент за стрели от четина Материал : сплав + конски косъм Цвят : Камуфлаж Приложение : на лов, стрелба с лък се Използва за : лявата и дясната ръка на Помещение включва : 1 х акцент за стрели от четина, 1 х замяна четка Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта ".

Други функции

Най-добри сделки