.

.

Goddess Locs Косата на една Кука - 8 опаковки 12-Инчов Увивни изкуствени Къдрици, Косата на една Кука за черни жени, Предварително Навита на една Кука Къдрава Коса, Меки Изк?

Goddess Locs Косата на една Кука - 8 опаковки 12-Инчов Увивни изкуствени Къдрици, Косата на една Кука за черни жени, Предварително

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

✅【Goddess Locs самоделни плетене Косата】 - От професионални стилисти по плетению плитка, изработена от 100% синтетични влакна канекалон, изкуствено удължаване на косата на една кука locs за чернокожите жениВисококачествени къдрава изкуствени къдрици, свързани с кука, ви правят по-очарователна. ✅【Предимство на трикотажни коса Goddess Locs】-Супер меки и приятни за кожата, по-леки, еластични, без мирис, без entanglements, дълго се държат, са лесни за инсталиране и подреждане, спестяват пари и време, са идеални за създаване на прически, които ще обожават. ✅【Размер и цвят】- (8 опаковки, 12-инчови изкуствени къдрици за плетене на една кука, 1Б #) Тегло : 45 g ± 5 g / опаковка. Брой направления : 24 направления в опаковката.Обикновено в главата може да достигне 6-8 опаковки. ✅【Прическа на една кука Goddess Locs】 - къдрава изкуствени къдрици, много красива. модерен стил и креативен стил на плетене, подходящ за всички видове партита и ежедневна употреба, това ще добави ви красота. ✅【За обслужване на клиенти】- Когато получавате на косата, трябва да ги разклаща за коса са много пухкави, ако имате някакви въпроси и предложения, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви обслужим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. 100% Ръчна изработка.Предварително е обвързана на една кука тесьма.Лесно се отделя и се инсталира.Е Полезна за здравето.Гъста и копринена.Устойчив естествен къдря.Изглежда естествено и красиво.Модерен стил и креативен стил на плетене.Подходящ за всички видове партита и ежедневна употреба, ще ви даде красота.Чист, плътен и кадифен. супер мек и лек.Няма мирис и е безвредна за кожата.Изглежда естествено и красиво в местата на Богинята.Лесно се отделя и се спестява време за тъкане.- Малко заплитане, лесен монтаж.Пестите време и пари.

Други функции

Най-добри сделки