.

.

BraveWay 4 инча Жълт led лампа 48 W Прожектори Кехлибар, Фарове за мъгла оф-роуд Фарове за дълги светлини за трактор едно ATV, UTV Golf cart Лодка за висока проходимост за Камиони М?

BraveWay 4 инча Жълт led лампа 48 W Прожектори Кехлибар, Фарове за мъгла оф-роуд Фарове за дълги светлини за трактор едно ATV, UTV

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Премиальное качество : 】 Мощност на led осветителното тяло pod е 48 W, цветна температура - 3500 К, а висококачествен led чип и е специално разработена оптична леща се използват за решаване на проблемите на отделяне на светлина, чрез увеличаване на обхвата на осветление прожекторЖълт офроуд фенер ще излъчва изключително ярък концентриран кехлибар и жълта светлина за по-добро проникване, и ще бъде в състояние ясно да вижда пътя напред в дъждовните, непрозрачно и снежни дни, които ще направят шофирането по-безопасно. 【Висок клас обков и аксесоари】 жълти led светлини pod, изработени от ултра силна алуминиев корпус 6063, на корпуса на лампата проектиран с по-голям радиатор за по-добро разсейване на светлината, чрез създаване на постоянна ниска работна температура за led фенер pod, удължаване на срока на експлоатация на повече от 50 000 часа, противотуманный фенер е снабден с регулируем група от неръждаема стомана 304, ъгъл на наклон противотуманного фенер може да се регулира в съответствие с потребностите за постигане на по-добър ефект на осветление. 【Водоустойчив и прахоустойчив】 хирургична лампа, за да има степен на защита IP68, той може напълно да се предотврати попадането на по-малки частици прах.Той може да работи под вода на дълбочина от 3.3 фута в продължение на 30 минути, което означава, че може да се използва в нормален режим на работа при екстремни метеорологични условия. 【Прилагането на】 4-инчов led янтарна противотуманная светлина с ниска консумация на енергия, която не изисква поддръжка и е екологично чист.Той може да се осигури по-голяма яркост и да се спести много енергия по време на шофиране.жълти led фарове за мъгла са подходящи за всякакъв тип автомобили, джипове, мотоциклети, атв, джипове, ванове, строителна техника, селскостопанска техника, камиони, автобуси, лодки и т. 【ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ】- Ние се стремим да предоставят надеждни и висококачествени висящи осветителни тела.На удовлетвореността на клиентите и качеството на обслужване са основните критерии за Brave Way .Led лампа Pod дава гаранция за една година, просто не се колебайте да се свържете с нас чрез център за съобщения. [ Влезте в профила си>, Изберете "Вашите поръчки" > Намерете идент. № на поръчката > Кликнете на "Свържете се с продавача"].

Други функции

Най-добри сделки