.

.

Професионална маса за тенис Маса за пинг-понг - Сгъване За компактно съхранение, бърз монтаж, лесно се движи (Цвят: жълт)

Професионална маса за тенис Маса за пинг-понг - Сгъване За компактно съхранение, бърз монтаж, лесно се движи (Цвят: жълт)

BGN 19.12

Брой продукти
На склад

★ [Здрава конструкция] - Тази маса за пинг-понг е направена от рамка от неръждаема стомана, както и основната заплата от МДФДънната платка е с дебелина 0,6 инча, а краката са изработени от неръждаема стомана с дебелина 1,4 инча.Той е по-стабилен и траен, отколкото други. ★ [Независими половинки плот] - Маса за тенис с уникален дизайн, при който всяка от други масата е независима, за да се използва като отделно стоящи многофункционални маси.Освен това, независима конструкция осигурява сверхкомпактное съхранение. ★ [Лесен монтаж] - маса за тенис на маса лесно се монтира, професионални инструменти не се изискват.Просто сложете крака на масата, съединете двете половини заедно и да приложат доставена електрическата мрежа и след това започнете да играете!. ★ [Е лесно да се движат] - маса за тенис на маса е оборудван с 8 големи колела отдолу, можете лесно да преместите маса дори себе си.Когато го използвате, просто трябва да се заключва колелото, той е стабилен и никога не се движи. ★ [Гаранция отговори] : Ако не сте 100% доволни от покупката си, независимо по каква причина, моля, свържете се с нас чрез имейл купувач-продавач, за да можем да направим това точно за вас. ★ [Здрава конструкция] - Тази маса за пинг-понг е направена от рамка от неръждаема стомана, както и основната заплата от МДФ.Дънната платка е с дебелина 0,6 инча, а краката са изработени от неръждаема стомана с дебелина 1,4 инча.Той е по-стабилен и траен, отколкото други. ★ [Независими половинки плот] - Маса за тенис с уникален дизайн, при който всяка от други масата е независима, за да се използва като отделно стоящи многофункционални маси.Освен това, независима конструкция осигурява сверхкомпактное съхранение. ★ [Лесен монтаж] - маса за тенис на маса лесно се монтира, професионални инструменти не се изискват.Просто сложете крака на масата, съединете двете половини заедно и да приложат доставена електрическата мрежа и след това започнете да играете!. ★ [Е лесно да се движат] - маса за тенис на маса е оборудван с 8 големи колела отдолу, можете лесно да преместите маса дори себе си.Когато го използвате, просто трябва да се заключва колелото, той е стабилен и никога не се движи. ★ [Гаранция отговори] : Ако не сте 100% доволни от покупката си, независимо по каква причина, моля, свържете се с нас чрез имейл купувач-продавач, за да можем да направим това точно за вас.

Други функции

Най-добри сделки