.

.

TBIIEXFL Индивидуални Ремък с креативен дизайн с цип, Парусиновые Маратонки, Връзки за обувки, Дамски и мъжки Обувки (Цвят: D, размер: 140 см)

TBIIEXFL Индивидуални Ремък с креативен дизайн с цип, Парусиновые Маратонки, Връзки за обувки, Дамски и мъжки Обувки (Цвят: D, размер:

BGN 50.21

Брой продукти
На склад

Творческо фраза, пълна индивидуалностМек и в насипно състояние. Енергичен и млад.Устойчив на абразия и здрав.С различна дължина в зависимост от вашите нужди.Творческо фраза, пълна индивидуалност.Мек и в насипно състояние. Енергичен и млад.Устойчив на абразия и здрав.С различна дължина в зависимост от вашите нужди.Творческа фраза, пълна индивидуалност, меко, а не на свобода, енергичен и младежко, износостойкое и трайно, с различна дължина, за да отговарят на вашите нужди. Дрехи : спортни обувки, ежедневни обувки, обувки за настолни игри и т. Материал : полиестер памук Дължина : приблизително 120 см/47 см, 140 см/55 см, 160 см /62,99 инча, ширина : около 0,8 виж В комплекта са включени : 1 двойка * шнурове (с изключение на други демонстрационни стоки} бележки : 1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж.

Други функции

Най-добри сделки