.

.

HQAA Голяма шапка за закачалки за дрехи, Подвесная капак за тоалетна, Прахозащитен Непромокаеми торби за дрехи за съхранение в гардероба с пълна цип и магическа панд?

HQAA Голяма шапка за закачалки за дрехи, Подвесная капак за тоалетна, Прахозащитен Непромокаеми торби за дрехи за съхранение в гардероба

BGN 22.94

Брой продукти
На склад

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП, ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, Благодарение на професионалното дизайн и производство на отбора ние се стремим да създаде чанта за дрехи, които може да донесе щастие на всяко семейство, да се направи началната си живот по-здравословен и изисканДебели нетъкан материал : Нова дебела нетканая плат с висока здравина, приятна на допир, прозрачна текстура, оцветени в пюре, не избледняват и не остарява, моля, поверете на нас ни е 100% гаранция, че няма да използва отпадъци, подходящи за рециклиране.Стереоскопичен дизайн с ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Удебелена капацитет, побира множество елементи от облеклото, позволява лесно да се съхранява несезонную дрехи, вертикално съхранение, спестява място, запазване на дрехи равна и широка. Напълно закрита на 360 °-пълна с цип и велкро за разширение и удължаване на върха може да е добре да предпазите дрехите си., предотвратява увреждане на дрехи, вълнени домашни животни, слънчева светлина и влага и може да се съхранява в продължение на дълго време.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ услуги : Ние внимателно проверяваме всяка чанта за дрехите, които купувате, преди да го изпратите, за да сте сигурни, че получавате продукт с най-високо качество.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по имейл, и ние ще отговорим на вашите въпроси по всяко време. 【Име на продукта】 Големи чанти за дрехи, висящ калъф за кабинет, голяма шапка, за дрехи, закачалки за дрехи 【Материал изделия】 сгъсти нетъкан материал 【Различни размери】 Ние предлагаме 4 размер 60 × 30 × 100 см, 60 × 30 × 120 см, 60 × 60 × 100 см, 60 × 60 × 120 см (1 инч = 2,54 см), в него могат да се съберат от 10 до 15 облекла.Препоръчва размера на своята практика за дрехи до 10 см по-голям размер дрехи. 【Предимства на продукта】 1. Нова дебела нетканая кърпа, не съдържа формалдехид и не е специфична миризма на 2. Стереоскопичен дизайн, голям капацитет, капацитет за 10-15 облекла 3. Цип отпред и разширена горна фиксирана велкро 4. Многократно почистване, без деформации, без стареене 【Приложими места】 Подходящ за шкафове, гардеробных, пътни складови помещения, салони за облекло, магазини за дрехи, химическо чистене, магазини за младоженци и т. Може да се съхранява костюми, ризи, рокли, униформи, къси поли, пуловери, якета, зимно палто и т. 【Списък на стоки】 чанта за дрехи × 1 (с изключение на закачалки) ★ Съвети 1.

Други функции

Най-добри сделки