.

.

Аксесоари за Scheduler Toddmomy A5 15шт Разделители за производство на Хартия най-големия производител на Офис Разделители Разделители за Свързване A5 Класификация Разделит?

Аксесоари за Scheduler Toddmomy A5 15шт Разделители за производство на Хартия най-големия производител на Офис Разделители Разделители

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Материал премиум-клас】-Изработен е от добро и тънка хартия материал, здрав и практичен за по-дълга употреба 【Хартия за подвързване формат А5】- Тези разделители позволяват подреждане на вашия дневник в твърди корици или тетрадка. 【Разделители за производство на хартия и други】- идеална за бележник с отрывными чаршафите.Прилагането им е безкрайно!. 【Набор от пластмасови разделители за папки】 - Нашите разделители ви позволяват едновременно да споделят вашите документи и организиране на папка.Всеки сепаратор е снабден с функция за запис. 【Широко приложение】- Разделители за подвързване, поставени във всяка подвързия с 6 пръстени, предназначени за хартия с формат А5, идеална за запис на вашите категории директно в разделите осигурява професионален външен вид; а също и за дома, училището или създаване на категории.Характеристики Материал; Цвят хартия; .- Размер; 20,8 X15 X0,1 вж. В комплекта са включени 15 разделители за задължителни.

Други функции

Най-добри сделки