.

.

Визитки, 50шт метална празна визитна картичка с надпис метални гладка картички за печат на визитки клиенти 5 цвята (синьо)

Визитки, 50шт метална празна визитна картичка с надпис метални гладка картички за печат на визитки клиенти 5 цвята (синьо)

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Висококачествена метална визитка】 на външния Му вид е много елегантен, и когато вручаете на своите клиенти, можете да покажете своята индивидуалност и да се впечатленными 【Високо качество】 е Изработен от алуминиева сплав, той е траен и не ръждясва и не се скъса. 【Многоцветен】Той се предлага в различни цветове, за да отговори на всички ваши нужди. 【Мемориална пощенска картичка】 Подходящ за изработени по поръчка малки възпоменателни картички, метални материали може да се съхранява постоянно. 【Преносим】 Тънък и компактен, можете да го сложите в портфейла или в джоба за бърз обмен на визитки с гостите.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов и високо качество Материал : алуминиева сплав Цвят : жълто, синьо, лилаво, черно, сребристо (опция) Размер (Д х Ш х Т) : приблизително 86x54x0,22 мм/3,4x2,1x0,01 инча Тегло : 116 грама на Помещение включва : 1 х комплект визитни картички (50 бр.) Моля, обърнете внимание : 1. Поради измервания ръчно, моля се допуска грешки в 1-3 см и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Моля, разберете, че цветовете могат да се различават от разпоредбите на изображението. Поради ръчно опаковане, 50 бр., моля, оставяйте малък брой грешки.

Други функции

Най-добри сделки