.

.

Великден Натиснете върху ноктите Миндально-Розов Заек, Режийни ноктите, Средни Холограма на Въздушната ноктите с дизайн, Миниатюрни Нокти, на Върха на ноктите под ?

Великден Натиснете върху ноктите Миндально-Розов Заек, Режийни ноктите, Средни Холограма на Въздушната ноктите с дизайн, Миниатюрни

BGN 33.50

Брой продукти
На склад

?【Френски съвет за нокти Happy Easter Bunny】 24 бр административни нокти Easter egg бъни 12 различни размери в един пакет.В комплекта също така влизат желейная дъвка, пила за нокти и малка дървена пръчка.Не трябва да купуват други неща, можете да получите ефект, подобен на ноктите салон. ?【Изискан дизайн нокти в стил великденски яйца】 Сладък тема "честит Великден", холограма френски върховете на ноктите под формата на зайци, дизайн нокти в стила на великденски яйца, на множество теми за избор, изящни нокти на достъпни цени, сладки режийни ноктите, залепена върху ноктите, подчертава темперамента на хората и ги направи щастливи.Можете да бъдете различна всеки ден.Подходящ за женските стилове дрехи за момичета. ?【Материал】 Тези общи ноктите с шарени великденски заек, изработени от здрави материали, не са дразнеща миризма, им е трудно да се прекъсне, те няма да навредят на човешкото тяло или ноктите и могат да бъдат безопасно използвани. ?【 Дълготраен ефект】 Можете да използвате стикер с лепило за нокти, която ние раздаваме (използвайте стикер с лепило за нокти, фалшиви нокти може да се използва многократно), но стикер с лепило за нокти не е толкова добър, колкото течни лепило, ако искате да продължи по-дълго, моля, използвайте течен клей, ефектът може да продължи 1-2 седмици. ?【Гаранция за обслужване на】 Ако имате някакви въпроси относно това лекарство за кратко печат на ноктите си, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.С Великден тематични Нанесете върху ноктите на Средните френски гурме режийни нокти във формата на заек яйца, холограма акрилни типсы за нокти, много видове изящни великденски нокти по ваш избор, ако искате дълготраен нийл-арт, аз мисля, използването на лепило ще бъде по-добре отговарят на вашите очаквания Как да използвате: 1. Леко разтрийте сладки парченца от нокти пръчка за нокти, за да премахнете поверхностную епидермиса, изплакнете и дръжте ноктите си чисти и сухи. Изберете размера, който най-добре отговаря на ноктите, след съответното количество лепило или желе от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка. Натиснете въздушната нокти към собственото си ноктите и задръжте ги в продължение на 30 секунди.Отрежете в съответствие с форма и дължина дюзи за нокти, който желаете.

Други функции

Най-добри сделки