.

.

Държач за Съхранение на Посуда, Кухненски Органайзер За ястия С Дърворезба Външния Вид на Пръчици За Хранене Лъжица, Вилица Нож Простор Кошница за Източване на Кал?

Държач за Съхранение на Посуда, Кухненски Органайзер За ястия С Дърворезба Външния Вид на Пръчици За Хранене Лъжица, Вилица Нож

BGN 6.93

Брой продукти
На склад

КРАСИВ ДИЗАЙН : Изработена от висококачествена сплав с поставка за прибори с красиви завои, отчетливи линии и стилен външен вид, намиращ се в хола, като красив пейзаж, може да се превърне в подарък за Деня на майката или на приятели и родниниЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Вилица и лъжица са изработени от неръждаема стомана с изискан качество на изработка и многократна обработка, те стилен и много удобен апарт и практични, за да отговарят на различни нужди в употреба.КОНТРОЛ на ЕЛЕМЕНТАРНО : Практични кухненски принадлежности за съхранение на лъжици, вилици и ножове Помагат за поддържане на реда в кутии и маса, подходящи за различни места, като домашна кухня, маслозаводы съдове и прибори.УНИКАЛНА ФОРМА : Иновативен статуи вид, уникален дизайн, може да се използва като идеалната декорация на плота или на подпори, за фотосесия.Това не е просто съдове, също може да се разглежда като произведение на изкуството.КРИЛАТА на ВЪНШНИЯ ВИД : Повърхността на притежателя на прибори за хранене, лекувани по метода на посеребрения, а реалистични крилца изглеждат стилно.Може да се открои сред любителите на подаръци и доброжелатели. Стойка за съдове изработена от висококачествена сплав с красиви завои и инсталирана в хола, подобно на прекрасния пейзаж. Вилици и лъжици са изработени от неръждаема стомана, изящна изработка, няколко техники за полиране, деликатни и практични. Повърхността поставка за прибори обработена покритие сребро процес, реалистично крило, модерен. Изключително практични кухненски прибори, подходяща за различни места, като например семейни кухня, магазини, чай с мляко, кафенета и т. Иновативен външен вид дърворезба, уникален дизайн, може да се превърне в идеалното украшение на работния плот или подпори за фотография.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Комплект прибори за хранене Материал : Държач за чинии : цинк сплав, лъжица и вилица : неръждаема стальиспользование : Вилица за плодови десерти в дневни, ресторанти, хотели и т., размешивание кафе и т., Размер : Държач за чинии : прибл. 15,5 х 7,5 см /6,1 х 3 Дължина на вилиците : прибл. 11,5x2,5 см/4,5x1 инча Осъществяване Списък : 1 х стойка за офицерски приборов3 х Ложка3 х вилкапримечание : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tableware Set
Material:
Tableware Holder
Uses:
Fork fruit desserts in living rooms, restaurants, hotels, etc., stir coffee, etc.
Size:
Tableware Holder:
Approx. 15.5 x 7.5cm / 6.1 x 3in
Fork Length:
Approx. 12cm / 4.7in
Spoon:
Approx. 11.5 x 2.5cm / 4.5 x 1in
Package List:
1 x Tableware Holder:
3 x Spoon:
3 x Fork:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Най-добри сделки