.

.

PATKAW Яки За Малки Кучета Нашийник за малки Кученца 5 бр. Нашийник за домашни любимци Конусообразный Нашийник За възстановяване на домашни любимци Меки Конуси За Въз?

PATKAW Яки За Малки Кучета Нашийник за малки Кученца 5 бр. Нашийник за домашни любимци Конусообразный Нашийник За възстановяване

BGN 46.67

Брой продукти
На склад

Растителни влакнаЛепкава яки котки : лесно се поставят и свалят, не е твърде здраво и не твърде свободни, това няма да се отрази на дневните на движение на вашата котка.НАШИЙНИК за КОТКИ : Предотвратява появата на белези и кусание при травми, фуги, кожни обриви и рани.Плат позволява домашен любимец легнете удобно във всяко положение, което му се даде почивка.Яката във формата на конус на врата му : висок клас материали, удобни и дишащи, приятни за кожата на вашия домашен любимец да се хареса.Котешки нашийник във формата На конус на врата : помага за намаляване на болката и дискомфорта, а също така зализывание или пениране на рани.Доставка яка за котки : Той осигурява удобно носене на домашен любимец и не дразни кожата на домашни любимци, а също така позволява да се движат свободно.Осъществяване списък 5 х котешки конусообразный яка Характеристики -Изработен от висококачествен материал, който позволява да се чувстват комфортно. - Цвят : както е показано по -Осигурява комфортно носенето на домашен любимец, не дразни кожата домашен любимец и ви позволява да се движат свободно. - Материал : растителни влакна - Лесно се побира и отстранена, не е твърде здраво и не твърде свободно, това няма да се отрази на ежедневните движения на вашата котка. - от зализывания, дъвчене и чесане на техните рани, като им помага да се възстанови бързо. - Размер : 19,00 X11,50 X5,00 см/7,47 X4,52 X1,97 инча - Облечете тази котка конусообразный нашийник на вашия домашен любимец все още може нормално се хранят, спят и играят.Това ще на вашия домашен любимец приятни впечатления.Описание на продукта Този конусообразный нашийник е изработен от различни материали премиум-клас, лек, еластичен, издръжлив.Подходящ за дрехи на някои домашни котки или кучета.Много удобен и практичен, той може да попречи на любимите си домашни любимци от зализывания, хапане и чесане.Дизайн декоративна текстура от растителни влакна, а също така този котешки конусообразный яка могат да привлече вниманието на котката.

Други функции

Най-добри сделки