.

.

Комплект прибори за хранене WSJQB, маса за Хранене, Комплект от Неръждаема Стомана, 4 предмета, Включително Нож/Вилица/Малка вилица/Лъжица/една Чаена лъжичка, Коледна ?

Комплект прибори за хранене WSJQB, маса за Хранене, Комплект от Неръждаема Стомана, 4 предмета, Включително Нож/Вилица/Малка

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Полезен материал] Dining комплект е изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия, е трайна и полезна за ежедневна употреба, могат да се мият в съдомиялна машина (Забележка : препоръчително е да миете ръчно, набор от ножове и вилици с дължимата грижа може да продължи дълго). [Изящна изработка] Комплекти прибори за хранене са огледално-рефлексен повърхност, гладък ръб, без грубост, заоблена мека дръжка с ергономичен дизайн, подходяща дебелина и тегло за удобно задържане.Идеален за самостоятелно използване или като подарък на приятели. [Елегантен дизайн за широка употреба] Комплекти ножове и вилици с обикновен външен вид, без никакви излишни досадни орнаменти, класически дизайн, подходящ за всеки стил на приготвяне на вечерята е в кухнята.Подходящ както за ежедневна, така и за официална употреба, например за пикник, къмпинг, за пътуване, както и за сватба, рожден ден, на празнична семейна почивка, използване в ресторанти или хотели. [Професионална неръждаема стомана] Този комплект е изработен от висококачествена хранителна неръждаема стомана с изключително дебел и здрав корпус. Може да се мие в миялна машина, което го прави на 100% безпроблемно. [Доказан процеса на проектиране] Подобрен дизайн на ръкохватката, удобен в ръката си, определено не е крехко, компактен дизайн, добър захват. гладки ръбове и по-елегантни извивки само за това, да се радват на живота.Съдържанието на ПОСЫЛКА1 х маса за Хранене, нож : 22,7 см * 1,9 см1 x С вилица : 22,1 см * 2,6 см1 x супена лъжица : 22 см. * 4 см1 x чаена лъжичка : 15,3 см * 2,8 виж Характеристики на продукта, които са Полезни за здравето : Изработен е от първокласна неръждаема стомана, без токсични материали, надежден и лесен за употреба Съдържание : Здрава конструкция и се усеща в ръцете си, да я лесно се огъват или увити Клас : Стилен дизайн с дръжка с заоблени ръбове добре се съчетава с сервировкой кухненския плот плавателни съдове : Гладки ръбове и без остри петна, за да е удобен за държане в ръка и безопасен за използване е Лесна за почистване на : Отличен огледално полиран повърхност улеснява почистването и устойчива е на триене в съдомиялна машина Гъвкавост : идеален за ежедневна домашна употреба, пътуване, офис, пикник, развлечения и ще се превърне в чудесен подарък, с помощта на СОВЕТОВ1.

Други функции

Най-добри сделки