.

.

Youngever 54 бр. Пластмасов Комплект Детски прибори 9 в 9 Персиковых цветове, маса за Хранене, Комплект за Деца, Чаши, чиниите на децата, Детски Чаши, Комплект прибори за хр?

Youngever 54 бр. Пластмасов Комплект Детски прибори 9 в 9 Персиковых цветове, маса за Хранене, Комплект за Деца, Чаши, чиниите на децата,

BGN 9.20

Брой продукти
На склад

Набор от съдове за деца - Общо 54 на предмета, 9 комплекти детски пластмасови съдове и прибориВсеки комплект съдържа купа, чаша, чиния, вилица, лъжица и нож. 9 от Ярки розови цветове.СИГУРНОСТ За ДЕЦАТА си - Сигурност за децата си, микровълнова печка безопасно.Могат да се мият в съдомиялна машина, на 100% нетоксичен. Предназначени за деца.Безопасно за вашите деца.Здрав и многократна употреба. СИГУРЕН и ЗДРАВ : Изработен е от материал, ресторантьорството и качество.Сигурно за микровълнова печка.Най-ГОРНИЯ РАФТ могат да се мият в съдомиялна машина.Устойчив на хакерски атаки и издръжлив материал е по-безопасна алтернатива на стъклото. в РАЗМЕР на - Чаши : 10 грама. Прибори : 4,75 инча и дължина 1 сантиметър в ширина.

Други функции

Най-добри сделки