.

.

Tofficu 4 бр. Комплект от Оптични Лещи Инструмент Играчки Оптичен Crystal Prism За Снимки Триъгълна Оптична Леща Призменные Полукръгли Очила Леща Училищна Стъклена Леща Пра?

Tofficu 4 бр. Комплект от Оптични Лещи Инструмент Играчки Оптичен Crystal Prism За Снимки Триъгълна Оптична Леща Призменные

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Изпъкнала леща : ниско тегло и преносимостта, удобен за переноске и съхранениеПрозрачни оптични рамки : може да се разглежда като подарък за децата, които ще учат на принципа на пречупване на светлината.Оптично кристален куб : той помага на учениците по-специално проучи и да разбере как да открие принципите на пречупване на светлината.Така учащите могат бързо да се разбере този физически принцип.Обзавеждане за преподаване на физика : Стъклен материал, от всички страни подвергающийся wheelhead обработка.Подпори за преподаване на физика : Набор от стъклени призми, изработени от безопасно стъкло и на технологията на обработка с цифрово управление и точните размери осигуряват точността на оптични експерименти.Пратката включва 1 х комплект от 4 бр. оптични лещи Характеристики -Цвят : както е показано на стъклени призми за науката -Размер : 6,00 X3,00 X1,00 см/2,36 X1,18 X0 оптични лещи. -Забележка : Цилиндрична изпъкнала леща + полукръгла леща + правоъгълна леща + вдлъбнати, изпъкнали лещи Триъгълна оптична леща -Материал : Стъклена леща с оптична обработка-Идеално изведете формула за пречупване на учениците да разберат, как да се изчисли показател на пречупване правоъгълна лещи. -Е изработен от стъкло, професионално и трайни, и с триъгълна призма-от оптично стъкло. - в научни експерименти и демонстрации в класната стая използвайте физически оптични рамки. -Това е и много подходящ за обучение, свързани знания Стъклена леща. -Визуално покаже показател на пречупване на светлината в стъклени оптични инструменти за експерименти.Информация за стоки Стъклена призма се Използва в училище за преподаване и т., Триъгълна призма от оптично стъкло Е обучителен инструмент за по-интуитивно разбиране на принципа на пречупване на светлината.Леща с оптична обработка Може да стимулира познавателните способности на учениците в областта на физиката и е добър партньор в училищното обучение.

Други функции

Най-добри сделки