.

.

AB BOOFAN Коледа Подвесное Украса Дядо Коледа 42,5 См За скално Катерене На Открито, Окачен Костюм на Дядо Коледа, Украса за Коледната украса, Коледни Улуци на Покрива, Ст?

AB BOOFAN Коледа Подвесное Украса Дядо Коледа 42,5 См За скално Катерене На Открито, Окачен Костюм на Дядо Коледа, Украса за Коледната украса,

BGN 8.84

Брой продукти
На склад

Плюшен плат ?【Дядо Коледа идва】 Дядо Коледа размер на 42,5 " в реален размер се опитва да влезе в къщата отпред през предната врата и дори на прозореца, за да донесе подаръци, които искате най-много.Страхотна идея вътрешен / външен украса за Коледа. ?【Материал】 Украса Дядо Коледа изработени от висококачествени плюшени тъкани, внимателно зашити, им е лесно да се скъса, лесно да ги поставите, те са трайни и приятни за кожата. ?【Лесно полива】 Крайници коледа дядо коледа могат да се сгъват, така че можете да вземете някоя поза, за да се постигне най-добрия ефект, който искате. ?【Уникален дизайн】 Класически дизайн във формата на Дядо Коледа и ярки цветове ще направят стаята топла и празнична. ?【Коледна украса】Дядо Коледа - необходим реквизит и украса за Коледа всяка година.Можете да го комбинирате с други коледни украшения за създаване на различни ефекти.Нашето подвесное украса Дядо Коледа за катерене е подходящ не само за домашна употреба, но и за работа на открито.Описание Коледа Подвесное украса Дядо Коледа 42,5 см За скално Катерене на Открито, Окачен костюм на Дядо Коледа, украса за Коледната украса, Коледни Улуци на покрива, Стрехи, Комини, Дърво, декорация за прозорци, Особености - Материал : Плюшен плат.-Размер : около 108 х 50 х 10 см/42,44x19,65x3,93 инча. Пратката включва 1 х коледа подвесное украса Дядо Коледа.

Други функции

Най-добри сделки