.

.

Филтър за Калейдоскоп 77 мм Стъклена призма, за да Калейдоскоп Ръчно Филтър за Калейдоскоп със специални ефекти Аксесоари за камерата, Лесен за използване, точен по?

Филтър за Калейдоскоп 77 мм Стъклена призма, за да Калейдоскоп Ръчно Филтър за Калейдоскоп със специални ефекти Аксесоари

BGN 9.49

Брой продукти
На склад

【 【Материал】 Той е изработен от висококачествен твърд оптично стъкло с висока прозрачност 【 【Това е чудесен инструмент за снимане】Преносима призма не е ограничена фокусно разстояние на обектива и може да се използва с всяка камера. 【 【Функция】 Това може да се направи снимка е много креативни и да пречупват многократно.Надявам се да използват по-неочаквани умения в такива сцени, като герои, природа и нощни сцени. 【 【Бутик】 Нашите стъклени филтри минават на пълна проверка преди изпращането от фабриката, за да се уверите, че стъклени филтри, които се намират в ръцете на всеки потребител, няма да имат дефекти. 【Характеристики】 Подарък- "калейдоскоп" с филтър-изненада като аксесоар за фотография, за създаване на стръмен пречупване на снимките.С помощта на този филтър Kaleidoscope можете да правите някои интересни ефекти.Надявам се, че в сцени с хора, пейзаж, нощни сцени, и т. можете да отиграе по-неочаквани трикове. 【 【Материал】 Той е изработен от висококачествен твърд оптично стъкло с висока прозрачност. 【 【Това е чудесен инструмент за снимане】Преносима призма не е ограничена фокусно разстояние на обектива и може да се използва с всяка камера. 【 【Функция】 Това може да се направи снимка е много креативни и да пречупват многократно.Надявам се да използват по-неочаквани умения в такива сцени, като герои, природа и нощни сцени. 【 【Бутик】 Нашите стъклени филтри минават на пълна проверка преди изпращането от фабриката, за да се уверите, че стъклени филтри, които се намират в ръцете на всеки потребител, няма да имат дефекти. 【Характеристики】 Подарък- "калейдоскоп" с филтър-изненада като аксесоар за фотография, за създаване на стръмен пречупване на снимките.С помощта на този филтър Kaleidoscope можете да правите някои интересни ефекти.Надявам се, че в сцени с хора, пейзаж, нощни сцени, и т. можете да отиграе по-неочаквани трикове.Особености : [Неща], Изработени от висококачествена солидна оптично стъкло, която осигурява отлична яснота и прозрачност.Изработен от елегантна оптично стъкло и обков, той е устойчив на абразия и има дълъг срок на служба. [Характеристики на продукта] Като чудесен подарък-от призма за аксесоари за фотография, тя може да създаде най-якото пречупване на снимките.С помощта на тази стъклена призма, можете да получите някои интересни ефекти.

Други функции

Material:
Glass Hardware + Aluminum Alloy Product size
Най-добри сделки