.

.

Делото waveguide за микровълнова печка, Dfinego 10 бр Универсален Лист Слюда Универсален Лист Слюда Универсален Лист Слюда за всички Микровълнови печки, Подрязани до разме?

Делото waveguide за микровълнова печка, Dfinego 10 бр Универсален Лист Слюда Универсален Лист Слюда Универсален Лист Слюда за всички Микровълнови

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

Използването на Този лист слюда обикновено се намира вътре в кухината на дясната стена или горната стена на кухината на фурнатаПредохраняйте микровълнова печка от изгарянето.Пратката включва : 10 плочи от слюда за микровълнова печка, достатъчно, за подмяна на вашата фурна. Размер : 13x13 см/5,1x5,1 инча.Надеждни материали : Капачки, микровълнови отводи са изработени от слюдяной хартия от силиконовата смола, вид на устойчиви на висока температура и от изолационен материал, можете да го използвате в продължение на дълго време.Лесна употреба : лесно се режат и по поръчка, можете да го нарежете на всеки един размер, подходящи за вашата микровълнова фурна. обновете микровълнова печка и осигурете си подходяща работа.Широко приложение : Като един вид термостойким и изолационен на продукта, тази подробност за ремонт на микровълнова фурна широко се прилага за ремонт на домакински уреди, като например електрически сешоар, тостер, микровълнова печка, топло и т. Приложение : Този лист слюда обикновено се намира вътре в кухината на дясната стена или горната стена на кухината на фурната.Предохраняйте микровълнова печка от изгарянето.Пратката включва : 10 плочи от слюда за микровълнова печка, достатъчно, за подмяна на вашата фурна. Размер : 13x13 см/5,1x5,1 инча.Надеждни материали : Капачки, микровълнови отводи са изработени от слюдяной хартия от силиконовата смола, вид на устойчиви на висока температура и от изолационен материал, можете да го използвате в продължение на дълго време.Лесна употреба : лесно се режат и по поръчка, можете да го нарежете на всеки един размер, подходящи за вашата микровълнова фурна. обновете микровълнова печка и осигурете си подходяща работа.Широко приложение : Като един вид термостойким и изолационен на продукта, тази подробност за ремонт на микровълнова фурна широко се прилага за домакински уреди, като например електрически сешоар, тостер, микровълнова печка, топло и т. Капачката на waveguide за капак waveguide микровълнова печка.Ако вашият оригинален лист слюда подгорел или микровълнова печка набъбнали дъга при растапливании в нея, масло или шоколад, да го използвате е опасно .Но не е нужно да променя микровълнова печка .Тези листове от слюдяных табели ще станат най-добрата замяна на листа за микровълнова печка.Можете да го нарежете на всеки един размер, подходящи за вашата микровълнова фурна.

Други функции

Най-добри сделки