.

.

Квадратна Възглавница с Възел NSWD, Декоративна Възглавница На пода, Плюшен Възглавница за мека мебел, Мека Възглавница с Възел, Кадифе Възглавница с Възел за Домашн?

Квадратна Възглавница с Възел NSWD, Декоративна Възглавница На пода, Плюшен Възглавница за мека мебел, Мека Възглавница с Възел,

BGN 18.40

Брой продукти
На склад

Прост и стилен обикновен дизайн : Фини обикновена кристални кадифени възглавнички в стил ретро топли, здрави, удобни и дишащиОригиналният дизайн на квадратен плетене го прави идеалната декорация на дома.Удобна материя : Възглавница square cushion е направена от висококачествен кристал кадифе от ликра, който е мек и приятен за кожата.Полипропилен памук плътен, него не е лесно да се деформира, той е пухкав, дишаща и еластична. Размер и цвят : 33x30x12 см /13x12x4,7 инча, 40x40x12 см. / 15,7x15,7x4,7 инча (възможна грешка от около 1-2 см).Има 20 цвята по ваш избор.Всяка опаковка съдържа 1 възглавница.Лесна грижа : Инструкция за измиване : Ръчно пране, да не се избелва.Внимателно изплакнете със студена вода, моля, избягвайте честото измиване.Вътрешна сърцевината не се отстранява и ляга точно, за да изсъхне. Мултифункционална употреба : Може да се използва като възглавница за стол, подови възглавници, диванной възглавници, възглавници за облегалката и декорация на струг, градинска градински възглавници за стол.Тя може да се използва като опора за гърба татами, детски игрални зали, университетски апартаменти, възглавници за палатки, места за гости, японски, маси, мека мебел, открити тераси или градини.Плат Crystal velvet и полипропилен памук : Нашата кадифе плат клас А е по-мека и дишаща.Само ръчно пране (не перете в колата и да не се използва белина).Вътрешното ядро не може да бъде разглобен и почистен.Съхранявайте го в тази форма след всяко пране. Размер : 33x30x12 см/13x12x4,7 инча 40x40x12 см./15,7x15,7x4,7 инча Тегло : около 900 г/1400 г (бр.) Осъществяване включва 1 квадратна възглавница с възел. Истинският цвят на продукта може да се различават малко, причинен от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от шиене или ръчно рязане. Поради продължително транспортиране възглавници защитени компрессионными чували.Лесно постукивание ще ускори процеса на възстановяване.

Други функции

Най-добри сделки