.

.

XIAOHESHOP Закачалка за палто Стенни Куки Куки За дрехи за Котки Железни Стари Закачалки Окачен Държач За Ключове, с монтиран на стената, Коридор, Баня, Кухня Творческот?

XIAOHESHOP Закачалка за палто Стенни Куки Куки За дрехи за Котки Железни Стари Закачалки Окачен Държач За Ключове, с монтиран

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Идеален за организиране и съхранение на инструменти за бродерия, кухненско оборудване, колани, шапки, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и много другиОтличен за Чанти, Подвесного декор, Кърпи, шалове.Използвайте за закачане на ключове, шапки или просто като украса на стените. куки за дрехи ще ви помогнат да спестите място и да съдържа вашият дом е в ред;.Монтиране на куката с антични детайли, с 7 куки; Отличен за закачване на ключове, бижута и други леки предмети.Също така е много подходящ за демонстрации начало декор от малки висящи растения, празнични венци или бижута.Материал : Желязо Цвят : имитация на ръжда Размери (прибл.74 Списък на опаковки в инчове : 1 х Iron монтиране на куката, 2 х винтов1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки на продукта не включва други стоки, с изключение на куките за палто. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Други функции

Най-добри сделки