.

.

Жердочка за котки Mitubati, Седалка за хамак за котки в Голям размер, Сигурна Седалка За почивка на котки На закрито, Трайни нещастници, Лесно Очищаемое Безопасно столч?

Жердочка за котки Mitubati, Седалка за хамак за котки в Голям размер, Сигурна Седалка За почивка на котки На закрито, Трайни нещастници,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Въвеждането на продукта】 Този продукт може да отговори на котки, които обичат да живеят на голяма височина, да накараш котките да се чувстват комфортно и да се забавляват, както и за намаляване на техните притесненияКотките могат да лежат на кошачьем насесте и лениво да гледам през прозореца на слънце. 【размера на продукта】 Дължина хамак за котки 27 инча × 15 см / 67 см х 39 см, дължина на въжето 22 инча / 55 см, размер одеала за котки 23 инча × 15 см / 60 см × 40 см е необходима широчина стъкло 28 см / 72 см, височина стъкло 23 инча / 60 см, можете да го инсталирате на стъкло, плочки, гладка повърхност. 【Предимства на продукта】през Лятото можете да използвате сетчатую кошачью постелята, че повърхността на леглото остана дишане.През зимата сложете кошачью легло одеяло, за да се запази топлината и може да се използва по всяко време на годината.Висококачествените материали правят дълготрайни, а специални нещастници с времето не избледняват на слънце, което позволява на котешки легла в полето за винаги да придружава вашата котка. 【Лесна инсталация】 Е събрана котешка легло, можете да направите котешки хамак за котката си сами, или да го дари като подарък, за да покаже практически умения на вашето дете, висококачествен материал лесен за почистване.Това е и едно прекрасно бижу в домашни условия. 【Лесно почистване】След демонтаж на повърхността легла повърхността легла и едно одеяло може да бъде внимателно изплакнете със студена вода или се изпират в колата.Ние предлагаме възстановяване и обмен в рамките на 30 дни, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, ние се надяваме, че всички клиенти да останат доволни от нашите продукти.

Други функции

Най-добри сделки