.

.

Homoyoyo Остроконечная Шапка Вещица Черна Шапка, Костюм За Ролеви игри, Грим, Декорация, Украса, Костюм за Хелоуин, за Украса на Шапката на Хелоуин, Шапки на Ведьму, Кост?

Homoyoyo Остроконечная Шапка Вещица Черна Шапка, Костюм За Ролеви игри, Грим, Декорация, Украса, Костюм за Хелоуин, за Украса на

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

polyesterУкраса шапка вещица : Това може да ви направи по-привлекателни в страната, привлече вниманието на околните.Декор шапка вещица : общият дизайн на елегантен, подходящ за партита за Хелоуин, така че изглеждаше очарователно и по друг начин.Аксесоари за cosplay магьосник : ???♀? мультишлема, тя не може да бъде за Хелоуин, но също така може да се използва като подпори за фотосесия или изказвания.Преносима шапка на Хелоуин : Многофункционална шапка, тя може да бъде не само на Хелоуин, но и като подпори за фотосесия или изказвания.Шапка с дизайн на Хелоуин : ???♀? Дизайн, черен цвят може много добре да се комбинира с други декори за партита за Хелоуин.Списък на пакетите 1 x Шапка на вещица за Хелоуин Характеристики -Материал : шапка за cosplay от полиестер за Хелоуин -Размер : 38,00 X38,00 X25,00 см / 14,93 X14,93 X9 шапка за cosplay на Хелоуин. -Цвят : черен аксесоари за cosplay магьосник -Изработени от висококачествени материали, приятни за кожата, удобни, износоустойчивост и лесни за почистване. шапка вещица за cosplay. -Подходящ е за Хелоуин, парти, cosplay, или идеалният избор за някои специални случаи, шапка на Хелоуин. -Разумен размер, лесно се побира и се отстранява, подходящ за много хора, подпори за костюми за Хелоуин. -Луксозен подарък за вашите приятели и семейства, за да им доставят по-голямо удоволствие и изненада украшение на шапката на Хелоуин. -Чудесен подпори за селфи и групови снимки със семейството и приятелите си. гъвкава шапка на вещица.Информация за продуктите : Забавна шапка за партита искате да изпратите на своите семейства или приятели специален празничен подарък в навечерието на Хелоуин?Все още мисля, как да направи себе си по-атрактивни на костюмирани партита?Нашата черна шапка вещица с елементи от дизайна на Хелоуин могат да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки